Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon kandidature na predsjedničkim izborima, superheroji Schtig & Gorilla posvetili su se i glazbenoj karijeri.


Nakon prve pjesme superheroji Schtig & Gorilla su u suradnji s francuskim DJ-em Mabel Koxom snimili su pjesmu Night Out, a 8. kolovoza, službeno su izbacili i spot za svoj drugi glazbeni uradak.

Mjesec dana nakon ULTRE: Sve što niste vidjeli do sada

Vezani članci Slika nije dostupna Mlad, zgodan i popularan: Tko tu pretjeruje? Pogledajte VIDEO! Slika nije dostupna 'Još jedno ludo ljeto'... najavljuje Lana Jurčević – objavila novi seksi video

Spot je već sada na Youtubea ima preko 15 tisuća pogleda u svega nekoliko dana. Točno 1. siječnja 2015. godine izdali su svoj prvi singl Yoshimpa (Are you ready?), a u srpnju su izdali i drugi singl, Night Out. Singl je dosad ocijenjen odličnim, stoga su S&G krenuli u izradu kvalitetnog spota. Odabrali su najbolju ekipu, spot je režirao Tin Majnarić, u produkciji njegovog MMstudio23. Tin je već poznato ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, a i ovaj spot je odrađen u maniri kakva i dolikuje superherojima. U spotu su sudjelovale djevojke iz studija Mighty Sensation Entertainment, uz make-up Eme Kerekeš. Pozadinske vokale u pjesmi pjeva dvojac Anna & Ana, no njihov identitet se i dalje drži u tajnosti.

U spotu gledamo superheroje Schtiga & Gorillu, u obavljanju svakodnevnih „superherojskih“ dužnosti, jedne naizgled sasvim obične večeri, kada stižu, jedan za drugim, pozivi dvaju djevojaka za pomoć u nevolji, na što naši superheroji reagiraju momački te počinje večernji izlazak. 

Ove dvije pjesme tek su početak rada na premijernom albumu, za koji naši dečki, užurbano rade s Mabel Koxom, a već sada se za njihov rad zanimaju i neka zanimljiva glazbena imena.
 

 

Tell us how do You like Night Out music video???Kiss & hug for each comment/like/share .. <3 <3 <3 #LMBYNO #SchtigandGorilla #Yoshimpa #Party #House #GangstaDance #GangstamStyle #MabelKox

Posted by Schtig & Gorilla on Saturday, August 8, 2015