Sextra Large (FOTO: PR)
Sextra Large (FOTO: PR)

Zanimljiva činjenica o stand up showu ''Sextra large'' jest ta da osim što je, kao i na ostalim showovima zabranjeno snimanje, ovaj put zabranjeno je i fotografiranje jer uz to što pričaju o seksualnim temama, komičari su i odjeveni sukladno temi.


Sextra Large, tematski stand up show, kao projekt započeo je još 2010. godine i do sada je rasprodao Comedy Club Studio smijeha više od 100 puta, točnije svaku predstavu. Nakon zadnjih rasprodanih izvedbi, u Istarskom narodnom kazalištu u Puli te POU Varaždin izvođači su odlučili pokrenuti projekt u kojem će u deset mjeseci nasmijati deset gradova Hrvatske, počevši sa Šibenikom.

Vezani članci Slika nije dostupna Sa Studijem smijeha u novu sezonu: Sextra Large, 7 smrtnih grijeha i još puno dobre zabave Slika nije dostupna I Zuhra se pridružio Stand upu za žrtve poplava!

Zanimljiva činjenica o stand up showu ''Sextra large'' jest ta da osim što je, kao i na ostalim showovima zabranjeno snimanje, ovaj put zabranjeno je i fotografiranje jer uz to što pričaju o seksualnim temama, komičari su i odjeveni sukladno temi. A nastavno na sukladnost, svaki posjetitelj dobit će, uz večer smijeha, na poklon i kondome.

Sextra Large show jako me zabavlja jer publiku dira u one tabue na koje se smiju, ali i sramežljivo hihoću, a mene stavlja izvan svakodnevnog konteksta i daje drugačiju sliku publici od onog što očekuju. Shvatit će svi oni koji dođu pogledati. Nakon toliko izvedbi čovjek bi pomislio da nam je ulazak u kostime prirodan, ali i mi se hihoćemo i pravimo budalaštine u backstageu, komentirala je, uz smijeh, Marina Orsag.

Show ''Sextra large'' dolazi u Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku u ponedjeljak, 19. studenog u 20:30 sati.

Nakon Šibenika, u planu su Split, Rijeka, Osijek, Zadar, Velika Gorica, Slavonski Brod, Karlovac, Sisak i Dubrovnik.

Studio smijeha prvi je comedy club u Hrvatskoj, a ove je godine proslavio svoj sedmi rođendan, dok kao skupina izvrsnih stand up komičara postoji puno duže. Studio Smijeha producira više od 550 nastupa godišnje, u klubu ili izvan kluba, od kojih je 90 % rasprodano. Komičari Studija smijeha svakim se nastupom pobrinu da publika iz dvorane izađe nasmijana i napunjena pozitivnom energijom.

Sextra Large (FOTO: PR)
Sextra Large (FOTO: PR)

Mamić prekinuo s Darijom! Opet je solo, ali šuška se da je već bacio oko na jednu manekenku

Billboard ju je upravo proglasio ženom godine, a ovako je izgledala prije operacija