Novi imidž

Severina stigla u studio u 'pidžami'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je u studio stigla u odličnom raspoloženju i s osmijehom na licu. Pažnju je ovoga puta pažnju plijenila u trendi pidžami koja je novi hit među poznatima!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

'To mi je najdraža pjesma na albumu, a ovaj tjedan snimam i spot', izjavila je Severina našalivši se na račun svoje kreacije, koja je djelo Anamarije Asanović. 

'Tako se dobro osjećam u studiju da sam došla u pidžami', poručila je Severina te rado progovorila o novom albumu 'Dobrodošao u klub' kod Dalibora Petka.

>> Tenisačice se opustile uz Severinin hit

'Svih 13 pjesama svirat ćemo na predstojećoj turneji', otkrila je kazavši da sve počinje 23. ožujka koncertom u Rijeci, dok će ostale gradove, kao i ekipu s kojom radi na turneji objaviti kroz desetak dana. U Splitu još traži adekvatan prostor za koncert. 'Sentimentalna sam prema Gripama, ali nagovaraju me na Poljud. Nagovaraju me da bude 'Dalmatinka na Travi zelenoj', rekla je Severina kazavši da će u prvom dijelu turneje obići sve veće gradove u regiji.

Valentinovo će također provesti radno, koncertom u Švicarskoj, gdje će dijeliti pozornicu sa Željkom Joksimovićem.

Gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', Severina je preuzela ulogu domaćina iznenadivši pozivom slušatelje koji su joj se javljali sms porukama. Severina je iznenadila i mladu tenisačicu Anu Konjuh, koja na turnirima sa svojim kolegicama često zapleše Severinin hit 'Brad Pitt'. 'Vidjela sam vaš video prije nekoliko dana. Čestitam ti na svim uspjesima i drago mi je što Hrvatsku predstavljaš u najboljem mogućem svjetlu', rekla je Severina raznježenoj Ani, koja ju je pozvala da im se koji puta pridruži na teniskim turnirima. Severina se sinoć okušala i kao reperica.

>> Nema sumnje: Svjesna je svoje titule 'kraljica estrade'!

Dobila je zadatak odrepati stihove iz svog popularnog hita 'Lola'. Nakon uspješno obavljenog zadatka komentirala je: 'Vidiš nisam loša. Repala sam još nekad na pjesmi Ante. Ma ja sam preteča splitskog repa', smijala se Severina koja je svjedočila rekonstrukciji njenog popularnog hita 'Brad Pitt'. Naime, sve što se događa u pjesmi događalo se i kod Petka u studiju, a kulminacija je bila dolazak Brada Pitta, kojeg je utjelovio pjevač Luka Nižetić. 'Ma kakav Brad Pitt pogledaj ti tu ljepotu', rekla je Severina zapjevavši zajedno s Lukom njegov veliki hit 'Proljeće'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene