Svjetlo dana konačno je ugledao dugo očekivani Severinin videospot za pjesmu 'Silikoni'.


Severina je danas konačno objavila svoj novi videospot za pjesmu 'Silikoni'.

'Silikoni su metafora za sve ono što žene rade da bi bile savršene. Tu spada i farbanje kose, depilacija brkova i nogu, vježbanje, solarij, dijete. Stih 'ti ih nisi ni kupio' pokazuje da je ona samostalna i da sa svojim tijelom radi što je nju volja. Pjesma je zafrkancija i nemojte je slučajno shvatiti ozbiljno. Pjevajte ju i ako nemate silikone. Popravit će vam dan i u vama stvoriti osjećaj da ste savršeni. Djeco, ne pokušavajte ovo kod kuće,' ističe Severina, koja ne krije zadovoljstvo zbog suradnje s kolegicom Sajsi MC, kao i oduševljenje Sekom Sablić, koja se u spotu pojavljuje u ulozi šefice tvornice proizvodnje savršenih žena.

Silikoni (Foto: PR)

'Zahvaljujem se Sajsi MC prije svega što je prekrasna i talentirana osoba, za sada još uvijek kao MC i tekstopisac, no ona je budućnost. Mislim da je ovo početak jednog divnog prijateljstva. Zahvaljujem se i Seki Sablić, velika mi je čast što je s nama u spotu. Svima nam je uljepšala mladost i život svojim ulogama, a privatno je još duhovitija i jako slatka. Ona je kult.'

Silikoni (Foto: PR)

'Velika mi je čast što sam surađivala sa Severinom na ovako uzbudljivoj i zabavnoj pjesmi, koju prati fenomenalan spot. Vjerujem da će publika osjetiti koliko smo se zabavljale na setu i u studiju. Drago mi je i ako smo uvele novu krilaticu. 'Avioni, kamioni, silikoni,' dodaje Sajsi MC.