Dugoočekivani koncert koji je danima bio rasprodan dokazao je da Sergej Ćetković ima i znatan broj obožavatelja i u Hrvatskoj.


Najpopularniji crnogorski pjevač, Sergej Ćetković, sinoć je osvojio i oduševio zagrebačku publiku u velikoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog! Dugoočekivani koncert koji je danima bio rasprodan dokazao je da Ćetković, uz mnogobrojnu publiku u regiji, ima i znatan broj obožavatelja i u Hrvatskoj.

Raspametio je obožavateljice, a kada se Dino pojavio na sceni nastalo je ludilo

Vezani članci Kiss Legendarna grupa Kiss stiže u Zagreb prvi put nakon gotovo 50 godina karijere Sergej Ćetković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Pjevač koji puni dvorane diljem regije i mami uzdahe: "Imam samo jednu ženu koju najviše volim"

Vlasnik najprodavanijeg albuma u Hrvatskoj koncert je otvorio velikim hitom "Moj svijet" s kojim je prošle godine uspješno nastupio na Eurosongu. Već nakon druge i treće pjesme "Kad bi htjela ti" i "I da znam gdje" publika se digla na noge te plešući i pjevajući uglas sve pjesme, ovacijama pozdravila prvog i jedinog Crnogorca koji je nastupio u Lisinskom. Neodoljivi šarmer, Sergej, tijekom cijelog koncerta koji je potrajao dva i pol sata nasmijavao je i osvajao publiku, posebice u prvim redovima, te se fotografirao sa ženskim dijelom publike.

Sergej je na koncertu otpjevao 25 pjesama među kojima su bile "Budi mi voda", "Prokleta bila", "Neću da znam", "Ljuska oraha", "Bolje nađi drugog", "Postojim i ja", a najveće uzdahe razdraganih obožavateljadobila je pjesma "Nisu mi dali da te volim", zatim dvije pjesme koje je Ćetković ostavio za bis "Znaj da moja si" i "Pola moga svijeta" te pjesme koje se nalaze na novom Sergejevom albumu "Korov", "Zar je kraj", "Samo me zagrli", "Ne živim ja" i "Bolje nađi drugog". Posebni gosti koncerta bili su Predrag Martinjak Peggy i Miro Lesić, dvojica producenata koji su radili na Sergejevom aktualnom albumu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook