Iz ženskog kuta

VIDEO Seksi trio objasnio kako žene 'preživljavaju' nogometno ludilo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Veselo, plesno, drugačije i duhovito- upravo to su vam priredile Gelato Sisters!

Kakvi problemi muče žensku populaciju usred nogometnog ludila objasnit će vam djevojke iz grupe GELATO SISTERS - Sanja Parmać, Marija Rupičić i Romana Pavliša.

Pogledaj i ovo showbuzz Premijera! Gelato Sisters donose vedre retro vibracije u pjesmi "Moja posljednja i prva ljubavi"!

Upravo su snimile i objavile pjesmu 'Nogometna utakmica (U zaleđu)' no, za razliku od ostalih pomalo predvidljivih loptajućih pjesama, ovdje se radi o ženskim problemima i pogledima kada je nogomet u pitanju.

A najbolju navijačku domaću pjesmu ima...

Gelato Sisters su atraktivni ženski trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters. Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput 'In the mood' ili 'Boogie Woogie Bugle Boy' već su sastavni dio njihovog repertoara, ali trio se nije tu zaustavio nego koketira i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina. Iza njih je božićni singl i spot 'Tiha noć', a široj publici prvi puta predstavile su se na projektu grupe Swingers 'Božićna ekstravaganca'.

Glazbu su potpisali Robert Mareković i Dinko Stipaničev, dok su tekstualni dio zajedničkim snagama napisali Jana Fabijanić i Robert Mareković. Producentski dio odradio je Tvrtko Hrelec.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene