Velik broj koncerata

Nižu uspjehe: Detour predstavlja novu pjesmu "Bez tebe"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sastav Detour predstavlja novu pjesmu "Bez tebe".

Perjanice hrvatskog novovalnog popa sastav Detour predstavljaju novu pjesmu "Bez tebe", ujedno treći službeni singl s njihovog nadolazećeg četvrtog studijskog albuma. Nakon lepršave, poletne, plesne i općeprihvaćene "Zaljubila sam se", te protestne, himnične koračnice "Biram", autor i producent Nenad Borgudan za kraj godine servirao nam je pravi čistokrvni power pop naslov ljubavne tematike.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić estrada na okupu Crveni tepih za domaće glazbenike: ''Podržavam da se uvijek ovako pojavim i sviđa mi se što se mogu ovako glamurozno obući''

Njime nas popularna petorka sve bliže uvodi u svoj novi studijski album koji bi pod imenom "TourDetour" svijetlo dana trebao ugledati sredinom 2018. godine. Za aranžman su zaslužni svi članovi grupe, za produkciju Nenad Borgudan, a za miks i mastering Srđan Sekulović - Skansi. Tijekom prosinca u planu je i snimanje video broja.

Osim novog singla Detourovci su ovih dana najavili i veliki broj koncertnih aktivnosti. Već u prvom mjesecu 2018. godine odlaze na mini BH tour gdje će se po prvi put predstaviti publici u Zenici, Mostaru i Sarajevu. No, najvažniji datum u njihovoj bližoj budućnosti je sigurno 14. veljače, kada će zajedno sa svojim kolegama iz grupe Pavel na Valentinovo održati zajednički koncert u KD "Vatroslav Lisinski".

Ne sumnjamo kako će to biti prava koncertna poslastica na kojoj će predvodnici domaćega popa udružiti snage i na pozornici hrvatskoga hrama glazbe naizmjence izvoditi koloplet svojih najuspješnijih songova. U skladu s prigodom, bit će to The best of večer s posebno odabranim repertoarom i gostujućim glazbenicima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene