Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otkačena komedija Lavina, redatelja Stanislava Tomića, oduševljava pričom i mnogi jedva čekaju njezino prikazivanje.


Sara Stanić i Nina Violić u komediji Lavina glume nekonvencionalni par čija se ljubav realizira na nejasnim granicama stvarnosti unutar fikcije filma. Naime, Nina Violić u filmu utjelovila je raskošnu dominu dvospolca koja zavodi Saru Stanić, kćer glavnog junaka Franje (Stojan Matavulj) koji se pak vraća u život svoje obitelji s novitetima što se njegove seksualne orijentacije tiče i predstavlja svog instruktora skijanja kao svog novog partnera. Scene u kojima se prikazuje odnos Sare Stanić i Nine Violić funkcioniraju kao fantazija, na granici sna i jave, a na komičan način vrve referencama na meke porno filmove i uobičajena, nerijetko stereotipna rješenja kojim se pokušavaju predočiti emocije poput požude, strasti, užitka.

Vezani članci Spasilački tim na Himalaji Lavina se obrušila na popularnu pješačku stazu na Himalaji, nestalo najmanje sedam planinara Tko se sve od naših slavnih vjenčao u protekloj godini - 8 Brojne nove ljubavi i vjenčanja: Koji su poznati domaći parovi uplovili u bračnu luku u 2019. godini?

Otkačena komedija Lavina redatelja Stanislava Tomića uskoro stiže na domaća kino platna. Riječ je o naslovu koji se na bizaran i ironičan način poigrava s malograđanštinom, s queer elementima (homoseksualnosti, transseksualnosti, dvospolnosti), sve na potpuno groteskan i nekorektan način.

Glavni lik filma je Franjo (tumači ga Matavulj) koji je nenadano nestao u lavini. Za sobom je ostavio dvije supruge i dvije kćeri, s kojima je vrlo očito živio u poligamiji. Nakon sahrane, Franjo se sasvim neočekivano vraća iz mrtvih i nevoljko objavljuje da je njegov instruktor skijanja odnedavno i njegov – dečko. Franjina objava izaziva novu lavinu događaja i bizarnih reakcija likova iz njegove obitelji i okoline.

U glavnoj ulozi ove zabavne komedije nastupa Stojan Matavulj, dok glavnu žensku ulogu tumači Robert Ugrina. U ostalim ulogama nastupaju Ksenija Marinković, Ana Maras Harmander, Sara Stanić, Nina Violić, Borko Perić, Žarko Radić, Goran Grgić, Miran Kurspahić, Sven Jakir.