Još jedan razlog za slavlje u životu popularnog pjevača!


Sandi Cenov u ovo predblagdansko vrijeme ima trostruki razlog za zadovoljstvo.

Vezani članci Sanja Duggan i Frane Barbieri (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) Egzotične destinacije i više su nego popularna mjesta za vjenčanja među poznatim Hrvatima Branka i Hrvoje Krstulovic (Foto: Goran Jakus/PIXSELL) Prije nego što se skrasila s poduzetnikom, lijepu Branku Sandi Cenov javno je zaprosio pjesmom

Nakon što je najavio veliki zagrebački koncert u kazalištu Gavella 09.02.2017., kojim će proslaviti 25 godina karijere, nazvan po aktualnom singlu 'Oči u oči', koji je u kratkom vremenu osvojio srca slušatelja i struke, Sandi je sinoć premijerno predstavio i istoimeni video spot.

 Video broj realiziran pod redateljskom palicom Hrvoje Serdara, donosi vam romantičnu ljubavnu priču snimanu u idiličnom božićnom ugođaju Zagreba. "Spot je sniman na Zrinjevcu i ovjekovječena je odlična Adventska atmosfera u gradu. Kao i uvijek u mojim spotovima, priča prati radnju pjesme. Ovoga puta u cijelom spotu čekam od nje tu jednu riječ, 'Dođi'!", kaže Sandi.

 "Kao i sama pjesma, tako je i video protkan romantičnom starinskom atmosferom, a moja partnerica u spotu je atraktivna Katarina Nikolić, voditeljica poznate regionalne televizijske kuće", dodaje pjevač.

Skladbom 'Oči u oči' za koju sam potpisuje glazbu i tekst, dok je aranžman i produkciju odradio Igor Ivanović, Sandi Cenov krenuo je u obilježavanje četvrt stoljeća glazbenog rada.