Sandi Cenov predstavlja novu pjesmu i glazbeni video "U ponoć".

Galerija Sandi Cenov - 6 Sandi Cenov - 5 Sandi Cenov - 4 +2 Sandi Cenov - 3

Kada su u pitanju ljubavne pjesme, miljenik ženske publike i romantičar Sandi Cenov, definitivno je na svome terenu, što je nebrojeno puta i dokazao.

Vezani članci Sandra Vranješ i Iva Jerković Za Ivu Jerković vrijeme kao da je stalo, no neke poznate Hrvate teško ćete prepoznati na fotkama starim čak 16 godina! Sandi Cenov - 2 Vječiti romantik Sandi Cenov supruzi napisao savršen stih: "Zaslužila je dva savršena stiha, a ne jedan!"

Glazbenik i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, predstavlja nam novu pjesmu "U ponoć", koja je spoj romantike i veselja, a sve to u božićnom duhu kojom priziva uspomene na prve ljubavi.

"U ova čudna vremena nije lako pronaći inspiraciju za normalnu pozitivnu ljubavnu pjesmu, pa sam tako jedne noći naprosto samo zažmirio i prizvao Božić i sve emocije koje nam to doba godine nosi - i dogodila se ova pjesma – 'U ponoć'. Oduvijek sam tvrdio da je božićno vrijeme najromantičnije doba godine, a ti su dani idealni da se čovjek zaljubi", rekao je Sandi.

Sandijev autorski potpis, kada govorimo o glazbi i tekstu i ovoga puta se našao na novom singlu, dok se za aranžman pobrinuo Mihael Blum, a cijela glazbena priča dobila je i svoj video spot. Kadrovi za "U ponoć" snimljeni su na lokaciji Lovrana u kući Sandijevih prijatelja, a sve je zabilježila ekipa Hit Produkcije na čelu sa Hrvojem Banićem.

"Prvu ljubav pamti svatko, Božić, zima, snijeg, idila. Za ostatak priče morat ćete poslušati cijelu pjesmu 'U ponoć'. Nadam se da nas ima još, koji imamo divne uspomene vezane za božićno vrijeme, pa će se svi takvi, siguran sam, pronaći u mojoj novoj pjesmi", zaključio je Sandi.

Vjerujemo kako će novi glazbena čarolija nepopravljivog romantika, dotaknuti srce publike, te svojim veselim božićnim duhom, ne samo podsjetiti na prve ljubavi, već izmamiti radost u svakom tko ju čuje i započeti neke nove sretne ljubavi.

Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča" Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 +30 Oleg Tatarynov - 15

Opa! Pogled na Majinu golišavu haljinu s leđa: "Trebali bi dizajnirati i za našeg predstavnika Eurovizije!'' Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +24 Maja Šuput - 4

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju