Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sam Sandi izuzetno je zadovoljan novim singlom na kojem su kaže dugo radili.


Vikend i ludi provodi od petka do nedjelje oduvijek svima stvaraju probleme. Imuni na nepodobštine nisu ni poznata lica, a jedan od njih odlučio je o tome javno progovoriti i ponuditi opravdanje.

Vezani članci Damir Kedžo Domaći glazbenici cijepili se protiv korone, Kedžo kaže da je jedva dočekao, a evo i tko mu se sve pridružio Goran Višnjić Sve više poznatih frajera šarmira dugom gustom bradom, evo tko su ti zavodnici na domaćoj sceni

Šarmantni romantičar, ljubitelj motora i miljenik žena Sandi Cenov otvoreno je u svom novom singlu 'Anđeo i vrag' u izdanju Hit Recordsa, progovorio o svojim vikend izletima.
Za glazbu i tekst novog singla koji od danas putuje radijskim eterom zaslužan je sam Sandi, dok aranžman i produkciju potpisuje Fedor Boić.

Sam Sandi izuzetno je zadovoljan novim singlom na kojem su kaže dugo radili, 'Pjesma je opravdanje samome sebi za sve nestašluke koje radimo onih kobnih noći s petka na nedjelju. Tako sam slušajući moje dobre prijatelje koji nemaju opravdanje, ja sam našao opravdanja, da je za sve kriva borba anđela i vraga u svakom od nas.'

'Nadam se da će ova pjesma mnogima poslužiti kao opravdanje za sve lude noći koje nas čekaju ovog ljeta.', zaključio je Sandi.