Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dva dana, apsolutni hedonizam za tijelo i um, recharge "baterija" koje se dnevno troše, Sustipan...


Na ovogodišnjem Sanu Sustipanske noći u Splitu gostovat će:

Srijeda, 2. srpnja - Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić
Četvrtak 3. srpnja - Rundek Cargo Trio

Prva koncertna večer rezervirana je za gitarističke magove i virtuoze, glazbenike svjetskoga renomea - Vlatka Stefanovskog i Miroslava Tadića, koji su nakon duže pauze odlučili opet zasvirati. Riječima Stefanovskog "bit će to jedan pravi mali muzički praznik, što za nas izvođače, što za publiku"..

Vezani članci Obiteljsko nasilje, ilustracija Očajna majka od premijera traži pomoć: "Nakon bijega od zlostavljača postajete žrtva sustava - vrijeđaju vas i ne vjeruju" Dječji krevetić, ilustracija Nevjerojatna priča: "Djecu su nam oduzeli, smjestili u Dom, pa vratili. Odlazimo nazad u Njemačku"

Drugu koncertnu večer u goste dolazi Rundek Cargo trio, tj Darko Rundek, violinistica Isabel i multiinstrumentalist Dutso Vranić. Što očekivati? Ples kroz bogati opus njihove zajedničke karijere, podsjetiti nas na nikad zaboravljene hitove Haustora i Rundekovih solo nota.

Drago nam je da Urbanov "recept" od lani ove godine koristi Cargo Trio te kao publika dolaze na prvu koncertnu večer.

Prostor predviđen za publiku je i ove godine zamišljen kao "picnic garden" tj. uživanje na dekicama i panjevima. Za one kojima se ne sjedi na dekicama, osigurani su visoki stolci koji se nalaze uz rub picnic gardena tako da će imati neometan pogled na pozornicu. Rezervacija stolova i dekica nema, ide se po principu "tko prvi njegova dekica"...

Dođite na vrijeme, jer vrata Sustipana biti će otvorena od 19:30.

I ove godine spratite zalazeće sunce uz glazbenu kulisu kojom i upravlja kapetan Kid Va koji sprema dvije selekcije: za uvod lagani jazz, soul, bossa nova ugođaj… Dok za malu noćnu muziku, rezerviranu za chill out nakon koncerta bira varijacije funka. Najavljenom playlistom Kid Va šalje jedinstvenu pozivnicu za nadolazeći festival na Braču u Supetru – Voi'sa.

Dva dana, apsolutni hedonizam za tijelo i um, recharge "baterija" koje se dnevno troše, Sustipan, borovi, picnic garden, slušaona na dekicama, plesanje bosim nogicama, mala noćna muzika, orkestar cvrčaka i samo jedan svake godine iz početka San Sustipanske Noći.

Svake godine po zavrsetku koncerta naiđemo na isti "problem".. Gdje sad sa svim tim emocijama, kako ih kanalizirati? Kako objaviti kraj još jedne godine?

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju