Fotoreporter i novinar Romeo Ibrišević kroz svoje zanimljive reportaže upozorava na zagađena mjesta diljem Hrvatske.


Udruga „CroArtPhotoClub“ ponosno predstavlja novu izložbu fotografa Romea Ibriševića pod nazivom 'Voda'. Izložba na kojoj možete vidjeti ljepote hrvatskih voda otvorena je u nedjelju 3. travnja u galeriji CroArtPhotoClub-a na adresi Gajeva 25.

Vezani članci Problemi Petrinjaca u kontejnerima - 1 Petrinjci koji od potresa žive u kontejnerima nemaju dovoljno pitke vode: "Deset litara dobiješ za deset dana na ovoj vrućini. Svi su nas zaboravili'' Psi i voda Urnebesni video pokazao da postoje dvije vrste pasa, u koju se ubraja vaš ljubimac?

 

Fotoreporter i novinar Romeo Ibrišević kroz svoje zanimljive reportaže upozorava na zagađena mjesta diljem Hrvatske. Uz potporu Renault Hrvatska obilazi cijelu zemlju. U akciji 'Očistimo Hrvatsku' do sada je iz nacionalnih parkova i parkova prirode uklonjeno više od 15.000 olupina. Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvojZelene stope ima za ciljeve očuvanje prirode i okoliša kao temeljnih vrijednosti života društva, te prihvatljivo gospodarenje prirodnim resursima primjenom odrednica održivog razvoja.