obasipaju ga porukama

Roko osvaja scenu: Prvo "zaveo" poznatu glumicu pa raspametio obožavateljice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Roko Vušković suvereno je krenuo u osvajanje domaće scene. Svojim šarmom osvojio je i simpatičnu glumicu Katarinu Baban kojoj je dodijeljena glavna uloga u spotu.

Glazbena scena bogatija je za još jedno ime. U pohod na estradu suvereno je krenuo i talentirani glazbenik Roko Vušković. Njegov prvi singl "Tvoj je trag u meni" polako osvaja publiku, a iz dana u dan prvijenac ovog samozatajnog mladića iz Samobora broji sve više pogleda na YouTubeu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Katarina Baban - 2 ''zajedno smo odrasli'' Omiljena domaća glumica pogovorila o partneru s kojim se rijetko pokazuje: ''Ne slavimo ni jednu godišnjicu, ne planiramo se ni ženiti, nekako drugačije gledamo na sve te stvari''

Pjesma za koju je sam napisao tekst i skladao glazbu inspirirana je događajem iz njegova privatnog života. "Ova je pjesma autobiografska. Mislim da svakome od nas neka osoba uđe u život i ostavi trag koji nosimo sa sobom dugo vremena", kaže Roko koji je magistrirao na Muzičkoj akademiji.

U spotu pjesme djevojka koju Roko pokušava zaboraviti je Katarina Baban, glumica serije 'Zlatni dvori'. „Katarina je bila fantastična. Prije svega izuzetno profesionalna, zabavna, komunikativna i talentirana osoba. Zabave nije nedostajalo.“ Moćnim vokalom, umijećem sviranja saksofona i svojom pojavom Roko je već stekao mnoge obožavateljice. „Poruke obožavateljica jako su kreativne. To je sve što ću reći", rekao je sa zagonetnim osmijehom na licu.

Roko živi za glazbu, a iza sebe ima više od 2500 odrađenih nastupa. "Želim ostati iskren prema sebi, a samim time i prema ljudima koji me slušaju. Cijeli život sam u glazbi i želim je raditi onako kako je živim. Napisati i izreći istinu, moju ili nečiju tuđu, u bilo kojem glazbenom stilu. Mislim da toga danas fali u svijetu u kojem svi pokušavaju biti netko drugi zbog vlastitog nezadovoljstva. Ja vjerujem da nitko ne može biti toliko dobar i unikatan kao ti sam i da jednostavno samo treba zaroniti u sebe i prihvatiti stvari koje te čine drugačijim", zaključio je Roko koji je trenutno u pripremama za drugi singl koji bi trebao izaći u prvom mjesecu.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene