Kuglanje je ponovno hit. Ova igra desetljećima je omiljena u Hrvatskoj, a u zabavnoj sportskoj aktivnosti sada možemo uživati na potpuno drugačiji način. Upoznajte, Rock'N'Bowl, najveći bowling centar u Hrvatskoj. Na više od 3000 metara kvadratnih prostire se nova oaza u Westgate Shopping Cityju s čak 14 staza za odrasle te dvije dječje.

Galerija


Ovaj novi centar uređen je poput velikog dnevnog boravka u kojem ćemo rado provoditi hladne dane koji su pred nama. Svaki detalj pomno je biran, a prostor se dijeli na nekoliko cjelina.

Vezani članci Testiranje na koronavirus, ilustracija U Hrvatskoj danas 828 novih slučajeva zaraze: Proboj virusa na Odjel za rehabilitaciju djece Specijalne bolnice u Krapinskim toplicama Koronavirus, ilustracija - 9 U Hrvatskoj 1867 novozaraženih: Najgore u Zagrebu i Splitu, nekoliko županija prvi put troznamenkasto

Uz kuglačke staze, u ovom velikom prostoru nalaze se restoran, lounge, dio s igrama te posebni, odvojeni dio za razna tematska događanja. Industrijski, rokerski i moderni stil upotpunjuju se i stvaraju ugodan prostor u kojem dominiraju metalni elementi, drvo i opeke. Prostrani bowling centar ispunjen je šarenilom boja, a crvena, ružičasta, tirkizna i žuta razbit će sivilo jesenskih i zimskih dana.

Rekreativno kuglanje je igra, ali i prilika za druženje i zabavu. Nakon igre u Rock'N'Bowl centru možete se opustiti u restoranu s raznolikom gastro ponudom ili u palačinkarnici, a zabava se može nastaviti i kroz igru biljara ili na različitim aparatima.

Ova nova sportska arena moderan je prostor koji impresionira svojom veličinom ali i odmah ostavlja dojam prijateljskog prostora kojem se uvijek rado vraćamo. Rokerski štih, zabavni i sportski sadržaji jamče da će ubrzo postati omiljena zagrebačka destinacija za provođenje slobodnog vremena.

Za bowling je potrebno 10 čunjeva, kugla s tri otvora za prste i staza dugačka oko 18 metara. Pravila su možda jednostavna, ali sama igra je zabavna i zarazna. Staze Rock'N'Bowla prvi su isprobale hrvatske manekenke Luna Valas i Paula Puškaš koje su zaigrale s modelom Damjanom Lebosom te su se i sami uvjerili da kuglanje nije lako kako se na prvi pogled čini.

Znanstvenici pretpostavljaju da se kuglanje u nekom obliku igra već tisućljećima, a sportsko kuglanje postoji od početka 20. stoljeća. U Zagrebu se kuglalo krajem 19. stoljeća u gostionicama, a prvi profesionalni klub osnovan je 1920. nedaleko novog centra - u Susedgradu. Kuglanje je tijekom godina u Hrvatskoj bilo vrlo popularno, a hrvatski kuglač Nikola Dragaš bio je jedan od najboljih na svijetu. Možda se upravo u Rock'N'Bowlu pronađu neki novi, budući prvaci ovog sporta. 

Nova hrvatska zvijezda slamat će srca glasom, ali i činjenicom da je trenutno sretno zaljubljen

Božić je već stigao u dom slavnog nogometaša: Evo kako je lijepa Georgina ukrasila luksuznu vilu u Torinu

Srpska manekenka i splitski pjevač dobili sina i dali mu ime koje vole i Srbi i Hrvati