premijera spota

Narančasti riječki kolektiv opjevao zavodljivo obličje sa sjenom i temperaturom, koje pleše i ne može stati

Mrave Brojim Mrave Brojim Foto: PR

S nadolazećeg albuma prvijenca ‘Zemlja Kamenog Bizona’, Mrave Brojim su odlučili osloboditi i iznijeti na Sunce i treći singl "Tijelo".

Riječki kolektiv Mrave Brojim do sad su se javnosti predstavili s dva singla i pratećim video spotovima za ‘Moje pleme’ i ‘Alkohol’, kojim su u rujnu s još 13 pjesama ušli u finale prestižne nagrade Milana Mladenovića 2020. S nadolazećeg albuma prvijenca ‘Zemlja Kamenog Bizona’, odlučili su osloboditi i iznijeti na Sunce i treći singl "Tijelo" - ono što zaista posjedujemo, zavodljivo obličje sa sjenom i temperaturom, koje pleše i pleše i ne može stati.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Novi singl kantautorice Erne ima jednostavan fokus - na izvedbi jednog intimnog “komadića duše“

‘’S obzirom na to da smo u ovim psihotičnim vremenima svakodnevno izbombardirani raznim informacijama i dezinformacijama, lako se izgubiti u svoj toj galami, svjetlu i prostoru kroz koji se nekontrolirano i prebrzo krećemo. Stoga smo ovaj spot odlučili napraviti jednostavnim, samo s osnovnim elementima svjetla i sjene, bez suvišnih i ometajućih detalja kako bi se lakše fokusirali na ono što je bitno, a to je glazba i pokret. Htjeli smo stvoriti trenutak u kome možeš predahnuti i zaplesati pa smo ga realizirali po uzoru na drevno kazalište sjena’’, poručuju Mrave Brojim.

U realizaciji spota pomogli su im mladi glumci Tonka Mršić i Martin Grđan, ali i njihov najmlađi obožavatelj Tin Valušek, a sve se odvijalo pod budnim okom i kamerom Igora Modrića. Osim uobičajene postave i njihove stalne suradnice Katie Juroš (aka Sanjivo Pjevojče) kao back vokala, sudjelovao je i poznati jazz saksofonist Denis Razumović Razz. Mrave Brojim su Gospođo Pitomi (vokal, el. gitara, programiranje), Zoki Oktava (klavijature, bass gitara), Sunce Mamino (bubnjevi, udaraljke), Gospodin Morski (raža, vlastoručno izrađen instrument).

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 KC Osborne Celebrity Uživala u koktelima uz bazen, ali onda joj je dekolte počeo raditi probleme, a i gaćice je stalno morala popravljati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene