Studenti uz predočenje tzv. Xice imaju besplatan ulaz.


Dubrovački studenti i Culture club Revelin nastavljaju izvrsnu suradnju na organizaciji velikih studentskih zabava, po kojima je Dubrovnik nekada bio poznat. Nakon nedavne spektakularne brucošijade i koncerta Maje Šuput, došlo je vrijeme da SZDU, RIT, DIU Libertas i ESN Dubrovnik ponovno ujedine snage i započnu s organizacijom nove serije ludih studentskih partyja.

Vezani članci Mato Franković Članovi dubrovačkog HDZ-a dobili prijetnje SMS porukama: ''Bit ćemo vas prisiljeni sankcionirati izbacivanjem iz članstva u stranci'' Andrej Plenković Plenković otkrio planove za sezonu: ''Napravit ćemo bilateralne aranžmane dok COVID potvrda ne stupi na snagu i ranije omogućiti dolazak u Hrvatsku''

Prvi od njih već u petak, 21. ovog mjeseca pretvorit će se u veliku proslavu 4. rođendana ESN-a Dubrovnik. Studenti uz predočenje tzv. Xice imaju besplatan ulaz, a studenti označeni posebnim narukvicama ostvaruju popust i na cijene pića. Dakle, studentske su zabave opet hit u Dubrovniku, studenti i Revelin vas pozivaju na ples, u petak, 21. listopada.