Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Rasprodane su ulaznice za koncert St Germaina koji će se održati ovu subotu 7.11. u Tvornici kulture.


Svi oni koji su svoje ulaznice kupili na vrijeme, u Tvornicu kulture moći će ući od 19:45h kada počinje i Blacksoulov set. St Germain na pozornicu izlazi u 21h te organizatori savjetuju da dođete ranije kako bi izbjegli gužvu na ulazu. Prema uputama managementa, na koncertu nije dozvoljeno koristiti fotoaparate i kamere.

Vezani članci Josipa Lisac Josipa Lisac priprema jedinstveni valentinovski i rođendanski koncert za slušatelje diljem svijeta Notre Dame, ilustracija Prvi put nakon katastrofalnog požara: Božićni koncert u katedrali Notre Dame s građevinskim kapama i bez publike

Velikan francuske elektronike - St Germain, nakon 15 godina studijske stanke, 7.11. dolazi u Tvornicu kulture u sklopu turneje na kojoj promovira novi album – „St Germain“.

Za mnoge ljubitelje elektronskog zvuka, deep housea i fuzije elektronike, bluesa i jazza, St Germain predstavlja apsolutnu ikonu.

Blacksoul prije i poslije koncerta St Germaina, 7.11. u Tvornici kulture!

Album „St Germain“ je sniman u Parizu. Inspiriran je njegovom ljubavlju prema glazbi koja potječe iz afričke države Mali. Na novom materijalu surađivao je s afričkim glazbenicima, a u elektroničke loopove sofisticirano je uklopio neke od afričkih tradicionalnih instrumenata u kombinaciji s električnom gitarom, klavijaturama i saksofonom. Ovaj album obećava iznimno glazbeno putovanje koje spaja tradiciju s modernim zvukom.

Najnoviji album na europskim pozornicama u punom će sjaju iznijeti i bend koji St Germaina prati na ovoj turneji, stoga vas očekuje koncert u pravom smislu te riječi.

Nakon Zagreba, St Germain nastavlja turneju i već 10. studenog, nastupa u nizozemskom Utrechtu, a dan poslije, u glavnom gradu Belgije – Bruxellesu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook