Osmijeh na brojnim licima zasjao je u Prihvatilištu za beskućnike Crvenog križa u Zagrebu!


Tim mjuzikla Crna Kuća u suradnji s najvećom hrvatskom drogerijom Kozmo uručili su donacije prikupljene humanitarnom akcijom Žena sam ja povodom Međunarodnog dana žena.

Vezani članci Slika nije dostupna Crna Kuća stiže u Krapinu! Slika nije dostupna Dan žena u Crnoj kući!

'Naši su gledatelji bili oduševljeni ovom akcijom i svi su se rado priključili akciji te im ovom prilikom zahvaljujemo. Crna Kuća će i u budućnosti vrlo rado pomagati ovo Prihvatilište, a danas smo štićenicima uručili i ulaznice za slijedeću izvedbu Crne Kuće 11. travnja', izjavio je Tadija Kolovrat, producent mjuzikla Crne Kuća.

Nesebične donacije brojnih gledatelja u pauzi predstave su prikupili glavni glumci najpoznatijeg mjuzikla u gradu dok je drogerija Kozmo štićenike Prihvatilišta darovala kozmetikom Kozmo privatne marke i najvažnijim potrepštinama za 31 ženu i devetero djece koliko ih je smješteno u ovom prihvatilištu.

'Iznimno nam je drago da smo i na ovaj način mogli pomoći našim sugrađanima koji borave u Prihvatilištu za beskućnike. Uz najpotrebnije artikle, drogerija KOZMO im je obećala kako će im i u budućnosti pomagati koliko prilike budu dopuštale, te smo im dali do znanja da nam se mogu obratiti i osobno u slučaju potreba za pomoći', izjavila je Ana Barać, voditeljica odjela promocije drogerije Kozmo.
Slijedeću izvedbu urnebesnog mjuzikla Crna Kuća možete pogledati 11. travnja u 19.30 sati. Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , vikendom od 12 – 16 h).

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook