Uskoro singl

Propjevao bivši SDP-ov gradonačelnik! Nakon politike Andrija Rudić snima album za koji je pokrenuo crowfunding kampanju

Andrija Rudić, bivši kutinski gradonačelnik (Foto: Privatan foto album) Andrija Rudić, bivši kutinski gradonačelnik (Foto: Privatan foto album) Foto: Privatan foto album

Andrija Rudić, gradonačelnik Kutine u periodu od 2013. do 2017. godine, prije toga i na funkciji zamjenika župana Sisačko-moslavačke županije, snima debi album.

Iako ga mnogi poznaju kao gradonačelnika, uvijek je bio prisutan u glazbi. Njegov interes za glazbu i stvaranje glazbe, konstanta je u njegovom životu unatoč raznim funkcijama koje je obnašao.

Pogledaj i ovo Alka Vuica Politička karijera Alka Vuica postala je članica političke stranke, oni su se svime pohvalili na Facebooku: ''Želimo joj dobrodošlicu!''

Krajem 1980-ih bio je član sastava Kaunta, kasnije i grupe Kinaski, objavio je remiks naslovne skladbe na debi albumu Ivan Kapec Tria Lancun, a njegov Ljetnikovac - Summer House izašao je i na Lagano, lagano kompilaciji u izdanju Aquarius Records. Devet godina nastupao je kao član lokalne klape Škrlet, a svirao je i u unplugged grupi Kutinski glazbeni sindikat.

Karijeru je započeo kao voditelj na lokalnom radiju krajem osamdesetih da bi sredinom devedesetih preuzeo funkciju Urednika informativnog programa na Televiziji Moslavina.

Niz godina je potom radio kao novinar i stručni suradnik u kulturi i turizmu da bi se prije desetak godina posvetio poslovima u javnoj službi, kako on naziva svoju političku karijeru.

Tri metra od mora i tri godine od tebe

"Album Tri metra od mora i tri godine od tebe koji bi se trebao pojaviti do kraja godine sadržavat će 11 autorskih pjesama koje već dugo sazrijevaju u mojem studiju, dok će se za produkciju pobrinuti Višeslav Laboš i Danijel Drakulić.

Prvi singl kojim ću se predstaviti publici objavit ću u slijedećih mjesec dana", kazao nam je bivši kutinski gradonačelnik, dok glazbeni kritičar Dubravko Jagatić nakon preslušanih pjesama koje Rudić sprema za svoj debi album ima samo riječi hvale.

"Malo koji domaći glazbenik ima debi album sa tako zrelim i odličnim pjesmama poput Andrije Rudića i gotovo sigurno niti jedan gradonačelnik u Hrvatskoj nema toliko glazbenog talenta poput njega. Ne bi bilo iznenađenje da Andrijine pjesme uskoro vidimo na vrhovima domaćih top ljestvica".

Da bi dovršio album, te pokrio sve troškove snimanja Rudić je pokrenuo crowdfunding kampanju kojom želi sakupiti 30.000 kn.

Svatko tko donira novac i time pomogne objavljivanje njegovog debi albuma Tri metra od mora i tri godine od tebe, dobit će na dar spomenuti album i niz drugih atraktivnih poklona i među prvima će čuti najavni singl.

Sve dodatne informacije o kampanji možete pronaći OVDJE.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) +1 La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Celebrity Nekoć seks-simbol, danas uznemirujuća pojava: Sestra kralja popa šokirala deformiranim izgledom!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene