šokantno

PRAVO ČUDO Probada se oštim predmetima bez posljedice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvojac koji fascinira publiku diljem svijeta, ali i znanstvenike, nisu jedina iznenađenja koja se spremaju za Freaky Friday.

Produženi vikend nije samo fraza koja se koristi za vješto žongliranje radnim i neradnim danima u tjednu, produženi vikend je i onaj koji donosi serijal događanja kakve ne možete vidjeti svakog dana, a ne smijete ih propustiti.

Pogledaj i ovo showbuzz Senzacija VIGOR Slavonci koji poput munje osvajaju publiku

Za Malu performersku scenu to znači dovođenje vanserijskih međunarodnih umjetnika u metropolu!

Na petak trinaesti, ujedno i noć punog mjeseca, u Pogonu Jedinstvo gostovat će dvoje ekstremnih umjetnika, vrhunskih poznavatelja anatomije i opasnih oštrica. On je Amerikanac Zamora the Torture King, a ona Šveđanka Maryanne Magdalen.

Nesreća u cirkusu: Objesile se za kosu, a onda se urušila platforma

On se probada oštrim predmetima bez posljedica, ona guta oštre predmete, također bez posljedica, no to ne znači da ih trebate pokušati imitirati. Dvojac koji fascinira publiku diljem svijeta, ali i znanstvenike, nisu jedina iznenađenja koja se spremaju za Freaky Friday.

Po život opasni nastupi nestat će u vjetru, jer u nedjelju i ponedjeljak Festival novog cirkusa u Zagrebačko kazalište mladih dovodi francusku skupinu Compagnie Non Nova koja se bavi upravo tom neukrotljivom materijom – vjetrom.

Izvest će dvije predstave, jednu za cijelu obitelj, a drugu isključivo za odraslu publiku. „L’après-midi d’un foehn“ ili „Poslijepodne jednog fena“ čarobna je priča o vjetru na kojem plešu plastične vrećice, a „Vortex“ odnodno „Vihor“ u vjetru kroti i mračne demone, pripovjedajući osobnu priču transrodne umjetnice Phie Ménard.

Ulaznice za Freaky Friday nabavite po cijeni od 70 kuna na blagajni Jedinstva neposredno prije predstave, dok one za vjetrovite predstave francuske novocirkuske skupine možete pribaviti po cijeni od 50 i 100 kuna na ZKM-ovoj blagajni.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene