Najveća open air diskoteka, ona na splitskoj Rivi ovog se ljeta publici zaista odlučila predstaviti u svom najboljem izdanju. Nakon što je oduševila objavom headlinera Fatboy Slima i Underworlda, novom će se iznenađenju posebno veseliti pripadnice ljepšeg spola.


Iznenađenje u obliku besplatnih ulaznica pripadnicama nježnijeg spola, ove sezone za prvi dan spektakla u Splitu daruje Discotheque Riva pod uvjetom da su punoljetne te da dolaze iz jedne od zemalja regije tj. iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Za tjedan dana će dakle sve posjetiteljice iz regije dobiti mogućnost prijave za svoju besplatnu ulaznicu za prvi dan Discotheque Rive. Besplatnu ulaznicu za nastup Fatboy Slima koji nastupa u četvrtak 8. kolovoza, dame će zaprimiti u obliku pozivnice putem svoje e-mail adrese, a detalje prijave i način preuzimanja ulaznica mogu popratiti na službenoj Facebook stranici Discotheque Rive.

>> Discotheque Riva ugošćuje Underworld i Fatboy Slim

Vezani članci Kiowa na splitskoj rivi (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Na splitsku rivu sletio moćni helikopter Kiowa Warrior Splitska policija na rivi (Foto: Arhiva/Ivana Ivanovic/PIXSELL) Šok na splitskoj rivi: Iz mora izvučeno mrtvo tijelo nepoznate osobe

Tako će 8. kolovoza u srcu sezone splitska Riva gorjeti  uz 'Right Here, Right Now' i izvedbu glazbenika koji obara rekorde kad je broj publike u pitanju. Superstar, DJ, producent i pionir big beata Norman Cook, poznatiji kao Fatboy Slim do vrhunca će dovesti i publiku podno Marjana te četvrto izdanje Discotheque Rive zaista učiniti najvećim do sada.

Drugi dan središnjeg glazbeno-scenskog događaja na Jadranu 9. kolovoza upotpunit će nastup britanskog dvojca Underworld kojima je ovo ujedno i prvi nastup u Hrvatskoj, te jedan od samo tri ekskluzivna nastupa u Europi ovog ljeta uz Barcelonu i Bratislavu. "Born Slippy”,"Cowgirl", “Two Months Off” ili "Dark Train" samo su dio onoga što će posjetelji imati priliku čuti i doživjeti, jer Underworld slove za jedan od najboljih i najkreativnijih elektronskih bendova svih vremena.

Discotheque Riva je uz poklon djevojakama i ženama objavila i početak prodaje ulaznica za regiju od ponedjeljka 10. lipnja, a njihova cijena u pretprodaji do 01.srpnja kreće se od 100 kuna za Fatboy Slima i 150 kuna za Underworld do 220 kn za oba dana.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook