Brojni gosti

Primoštenska ljepotica slavi 23. rođendan i priprema pravi spektakl!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rijetko se koji klub na Jadranu može pohvaliti uspjehom i glazbenim imenima kao što to može primoštenska ljepotica Aurora.

23 godine postojanja primoštenski klub 'Aurora' proslavit će nizom zanimljivih događaja u svibnju, a to je uvertira za bogati ljetni program bisera s Jadrana.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Tri kraljice devedesetih u Revelinu

Završni party primoštenske Aurore uz Marka Nastića

'Kada je 1. svibnja 1991. Aurora prvi put otvorila svoja vrata, u to ratno doba ljudima nije bilo teško doći iz Zadra, Šibenika, Trogira, Splita i okolice čuti i vidjeti što se novog događa. Aurora je tada bila izvor glazbenih informacija, a puštali smo zaista svašta. Od diska, funka, tada popularnog hip-hopa, preko Prodigyja i indie glazbe sve do Rave pokreta, ljudi su plesali na sve to i sve im je bilo jako zanimljivo', ističe vlasnik kluba Danijel Jurić.

Kao uvertira u rođendansku proslavu, klub priprema koncert tijekom uskršnjeg vikenda, točnije u nedjelju, 20. travnja, kada pjeva Joško Čagalj Jole. Jole priprema poseban repertoar pjesama poput 'Duša od papira', 'Nosi mi se bijela boja', 'Čaša vina', 'Jednina i množina', 'Zove, zove, Jole Jole', 'Kamatarka', ali i nove glazbene uspješnice, kao prošlosezonski hit singl 'Bailando solo' ili nedavno objavljeni '100 godina samoće'.

Kroz Auroru su u više od dva desetljeća prodefilirali poznati svjetski i domaći DJ-i elektronske glazbe poput Carl Coxa, Laurent Garniera, Jeff Millsa, Davida Moralesa, Bob Sinclara, Kevin Saundersona, Frankie Knucklesa, Fedde Le Granda, Umeka, Roger Sancheza, Barbare Tucker, te naših Pere-Fullhousea, Petra Dundova, Mr.DJ Daria, Mladena, Stipe, Ivana Mastermixa i mnogih drugih.

Nezaustavljive su bile 'Zlatne godine 1999., 2000, 2001.' kroz koje su protutnjale horde DJ-a svjetskog glasa.

U Aurori su gostovali svi kvalitetni znani domaći, te regionalni pjevači i pjevačice: Oliver, Gibonni, Mišo Kovač, Severina, Jelena Rozga, Danijela Martinović, Željko Joksimović, Zdravko Čolić, Željko Samardžić, Colonia, Jole, Massimo, Neno Belan, Željko Bebek, Petar Grašo, Jasmin Stavros, a glazbena filozofija kluba je konstantna edukacija njegovih menadžera čime se svake godine ulaže u nova i zanimljiva gostovanja.

U petak, 2. svibnja, po prvi put u Auroru stiže grupa S.A.R.S iz Srbije koja glazbu prošarava raznim žanrovima kao što su reggae, ska, rock, s ponekim tradicionalnim elementom u pjesmama.

U subotu, 3. svibnja, priprema se party uz lude dance ritmove 90-ih i pjesme koje su obilježile to razdoblje. Publiku Aurore zabavljat će tri kraljice tog zlatnog doba Ivana Banfić, Minea i Ella.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene