Novi video!

Premijerno pogledajte spot Davida Temelkova ‘Sve je prolazno osim tvoje ljubavi’!

David Temelkov (Foto: PR) David Temelkov (Foto: PR) Foto: PR

Novom Rusovom pjesmom 'Sve je prolazno osim tvoje ljubavi', David je ponovno osvojio srca i dušu publike kako u eteru, tako i na poznatoj pozornici u Vodicama, gdje je nastupio na CMC Festivalu.

David Temelkov svoj put na glazbenoj sceni, gradi polako, ali prije svega sigurnim korakom. Kako i ne bi, kada je oko sebe okupio najbolju moguću ekipu, predvođenu hitmakerom Miroslavom Rusom.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Cindy Šoštarić ''Samo sam rekla, kaj?'' Najluđe zaruke poznatih Hrvata: Od slonova na Tajlandu, preko Maldiva do javnih prosidbi pred publikom!

Suradnja spomenutog dvojca, do sada se već puno puta pokazala dobitnom, a sudeći prema onome što su nam pripremili za ovo ljeto, uspjeh će se itekako ponoviti!

Novom Rusovom pjesmom 'Sve je prolazno osim tvoje ljubavi', David je ponovno osvojio srca i dušu publike kako u eteru, tako i na poznatoj pozornici u Vodicama, gdje je nastupio na CMC Festivalu.

'CMC je svojom snagom i utjecajem postao jedan od vodećih glazbenih festivala, ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj regiji. Biti na tom festivalu, postala je stvar prestiža i mi smo bili, naoružani mojom novom pjesmom u izvedbi impresivnog Davida Temelkova. Pjesma je u ritmu ljeta i vjerujem da su je ljudi kao takvu i prepoznali.', kazao je Miroslav Rus.

Pjesma je sada dobila i svoj video spot, dio kojeg je sniman u režiji Hit Produkcije, dok u ostatku, publika ima prigodu vidjeti kako je to izgledalo na samom festivalu.

'Ljeto i sunce nose vedrinu u svačiji život, pa se nadam da i ova pjesma nekome razvedri dan! Dragi moji uživajte u ljetu, odmorite se, pjevajte i zabavite se, jer i ljeto je prolazno. Sve je prolazno osim ljubavi, zar ne? Drago mi je da sam se ovom pjesmom predstavio Vodičkoj publici i ove godine, te smo sa CMC festivalom otvorili sezonu zabave i ljetnog ludila. Bilo mi je zadovoljstvo pjevati sa vama.'!, istaknuo je David Temelkov.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene