Samo na DNEVNIK.HR

Premijerno pogledajte dugoočekivani spot 'Ništa!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi uradak Lukyja možete premijerno pogledati na portalu Dnevnik.hr u 19 sati!

Ova pjesma jedna je od bržih pjesama i šesti singl s novog albuma 'Hvala: )'. Publika će novi album najbolje doživjeti uz koncertnu turneju 'LUKY Hvala: ) TOUR' na kojoj njegovi koncerti imaju sasvim novu dimenziju te od početka do kraja intezivnu dinamiku vrlo sofisticiranog muziciranja.

>> Antenaplugged pravi pogodak: Ovako je bilo s rock legendama!

Pogledaj i ovo Nika Turković - 1 Njezino vrijeme tek dolazi Nika Turković osvrnula se na dio života koji ju je oblikovao: ''Bila je to ogromna prilika i luksuz, prije sam stvarno bila dijete''

Prije same premijere novog spota za pjesmu 'Ništa!' splitski glazbenik Luky je izjavio: 'Ništa! je šesti singl sa novog albuma Hvala: ) koji opisuje onaj osjećaj kad se probudiš i čini ti se da više ništa nema nikakvog smisla, da je sve išlo k' vragu'.



Nakon vrlo uspješnog najavnog singla 'Hvala: )' koji je osvojio glazbene top-ljestvice diljem Lijepe naše te njegovog prethodnika pilot-singla 'Škorcan', zatim trećeg singla 'Djevojka čudnih očiju', četvrtog singla 'Ča život bija bi bez Nje', te petog singla 'Znak', uslijedio je nedavno objavljeni šesti singl 'Ništa!' koji najavljuje nastavak koncertne promocije novog albuma 'Hvala: )'.

Novi uradak Lukyja možete premijerno pogledati na portalu Dnevnik.hr u 19 sati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene