Novi spot

Ovo nije tek obična pjesma: Premijerno pogledajte 'Samo ljubav' Marka Kutlića!

Marko Kutlić (Foto: PR) Marko Kutlić (Foto: PR) Foto: PR

Iznimno snažan Markov vokal, te nevjerojatna svestranost, opet dolaze do izražaja u skladbi koju autorski potpisuje već poznati dvojac njegovih suradnika, Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji su i ovoga puta zaslužni za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

Par dana dijeli nas od Splitskog festivala, na kojem će Marko Kutlić, predstaviti svoju novu uspješnicu 'Samo ljubav'.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić izazvali pomutnju Domaći pjevač i pjevačica stali na kraj nagađanjima nakon fotografije na kojoj se drže za ruke: "Čekaj, vi ste par?"

Ovdje nije riječ, tek o “običnoj ljubavnoj pjesmi” već o skladbi koja govori o ljubavi kao pokretaču svega dobrog u svemiru.

Iznimno snažan Markov vokal, te nevjerojatna svestranost, opet dolaze do izražaja u skladbi koju autorski potpisuje već poznati dvojac njegovih suradnika, Marko Vojvodić i Igor Ivanović, koji su i ovoga puta zaslužni za glazbu, tekst, aranžman i produkciju.

'“Samo ljubav” naziv je moje pjesme, a odabrao sam ju kao svoju ljetni singl jer mislim da je ljubav ono što ljudima u današnjem svijetu najviše fali. Opterećeni smo, živimo u teškom vremenu, trčimo na sve strane i žurimo, glave su nam zabijene u ekrane, a zaboravljamo na ono jedino što je bitno, a to je čvrst zagrljaj, iskren pogled i druženje sa najdražim ljudima.', kazao je ovom prigodom Marko.

U svom prepoznatljivom stilu, 'Samo ljubav' ima i odličan video spot, a i ovaj, kao i prethodni odiše upečatljivošću i posebnom atmosferom.

'Video sam snimio na Buranu, prekrasnom otočiću u blizini Venecije. Ideju za lokaciju imao je moj dragi producent i prijatelj Igor Ivanović, koji je ujedno uz Marka Vojvodića i autor pjesme.

Lokacija se savršeno uklopila u priču videa, jer je puna predivnih malih kućica raznih boja, a i slučajni i veseli prolaznici, koje smo pitali žele li sudjelovati u samom snimanju odigrali su veliku ulogu.

Uživajte uz pjesmu i spot ovo ljeto. Volim vas sve!', ističe Kutlić

Na samome kraju, prepuštamo vas nekoliko minuta u svijet ljubavi Marka Kutlića!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +3 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Opet rade po svom: Meghan i Harry donijeli odluku koja je razbjesnila Britance?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene