Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Postoji li mjesto' naziv je novog singla za kojeg glazbu i tekst potpisuje Rahimovski, dok je aranžman napravio Igor Ivanović.


Diskografska kuća Hit Records dobila je novog člana – Kristijan Rahimovski i službeno je postao dio velike glazbene obitelji Hit Recordsa.

Vezani članci Ane Paška Osebujna umjetnica s otoka Paga objavila novi spot i singl, kojim najavljuje svoje prvo studijsko izdanje Saša Lozar (Foto: Screenshot) Premijera: Saša Lozar ekskluzivno predstavlja pjesmu jednostavnog naziva "DA"

'Pjesma je iz 'izvučena iz ladice', slučajno sam naletio na nju, shvatio sam da je dobra i da je treba uglazbiti. Ljubav me inspirirala i ona je glavni motiv, tekst govori o vremenu u kojem živimo u kojem se ta ista ljubav bori. Kada pogledam unatrag, nije mi bilo teško napisati glazbu, a i dobio sam jako dobre smjernice', rekao je Kristijan o novom singlu. 

Ivan Zak: Poslušajte novu pjesmu 'Škripi veza'

'Postoji li mjesto' pjesma je koja je prolazila kroz tri faze, da bi na kraju Igor Ivanović stavio točku na i. Treba naglasiti kako je osnovna emocija zadržana u pjesmi i vjerujem kako će se mnogi ljudi pronaći u ovoj pjesmi, jer svi jako dobro znamo da postoji mjesto gdje živi prava ljubav!'

Premijerno poslušajte novu pjesmu!


DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook