Kazalište Trešnja

Premijera kazališne predstave ‘Anđeli imaju krila, zar ne?’

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U zagrebačkom Kazalištu Trešnja 5. prosinca 2014. održana je premijera predstave ‘Anđeli imaju krila, zar ne?’

John Pierpont, američki je nastavnik matematike, odvjetnik, pjesnik i glazbenik razočaran životom i pomalo klone duhom. Tješi ga anđeo, koji je sišao s neba u potrazi za mogućim autorom anđeoske himne, budući da anđeli nisu uspjeli skladati svoju svečanu pjesmu. Uvod je ovo u kazališnu premijeru predstave ‘Anđeli imaju krila, zar ne?’, koja je održana u zagrebačkom kazalištu Trešnja. Režiju predstave potpisuje Ladislav Vindakijević , dok je odlična glumačka postava koju čine: Krunoslav Klabučar, Tena Jeić Gajski, Sanja Hrenar, Tvrtko Jurić, Marijana Mikulić, Toni Šestan, Ivana Bakarić, Hrvoje Barišić odradila je veliki posao i u nešto više od 60 minuta na najbolji mogući način publici približila cijelu priču i anđeosku tematiku koja dominira cijelom predstavom.

Mladi s cerebralnom paralizom izvest će predstavu 'Srce na sceni'

A premijeru predstave došli su pogledati mnogi poznati, koji su iskoristili priliku da u ovo predbožićno vrijeme povedu svoje najmlađe na ovaj lijepi kazališni komad u kojem su važnu rolu odigrala i djeca te dali cijeloj priči jednu posebnu dimenziju i vrijednost. Tako su između ostalih kazalište Trešnja pohodili : Saša Broz, Lana Barić, Višnja Babić, Gorana Marin, Tea Blažević Jakov Sedlar, Pero Jurčić i brojni drugi.

Ubrzo nakon same premijere u foajeu kazališta Trešnja proslavljena je uspješno odrađena predstava, a glavni glumci predstave tom su prilikom nazdravili s POY pjenušcem i rezanjem svečane torte te tako zahvalili svima okupljenima na podršci. U foajeu se nalazio i poseban plakat s anđeoskim krilima, koji se kao dio kampanje Jana ‘Voda s porukom anđela’ odlično uklopio u cijelu priču i ispred kojeg su se svi prisutni imali mogućnost fotografirati i tako na trenutak osjetiti kako je to imati krila.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene