Pogledajte

Premijera: Begini i novi singl 'Dolazi trideseta'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nedavno objavljeni singl 'Dolazi trideseta' tamburaškog sastava Begini dobio je i svoj vizualni identitet.

'Bajka' u kojoj su se našli članovi Begina za vrijeme snimanja ovog spota, u čemu im je pomogao studio Cinemax, nije ostala samo na tome.

Pogledaj i ovo Begini (Foto: Dnevnik.hr) ''To će biti zadnji datum...'' Pjevač popularne domaće grupe objavom rastužio obožavatelje: "Donio sam jako tešku odluku, dugo sam razmišljao o ovome"

Dečki su nakon napornog radnog dana odlučili iskoristiti blagodati ovog prirodnog parka: 'Park Divlje vode bio je pun pogodak za snimanje u ovo doba godine; prekrasni krajolik i čist zrak držali su nam energiju na nivou, a na kraju radnog dana odlučili smo se malo opustiti i zajahati predivnom žumberačkom šumom!'.

Autor teksta i glazbe je Ivan Zak, koji je ujedno, uz Miljenka Pušića odgovoran i za aranžman.

Klikovi na Youtube kanalu koji za velike hitove Begina 'Za sve moje bivše' i 'Obriši suze' zajedno broje već više od 3 milijuna ukazuju na činjenicu da interes za tamburašku glazbu u posljednje vrijeme rapidno raste među publikom. Redom rasprodani koncerti ovog sve popularnijeg tamburaškog sastava na svoj repertoar upisuju još jedan neosporni hit! S novom pjesmom 'Dolazi trideseta' Begini ujedno najavljuju i svoj prvi studijski album koji bi svjetlo dana trebao ugledati sredinom studenog ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene