Prošla su svega četiri dana od kada su Pravila Igre objavila videospot za novu pjesmu, a njihova je priča odjeknula čitavom regijom.

Galerija


Pjesma pod nazivom ''U hladnoj sobi'' trenutno se nalazi na visokom petom mjestu YouTube trending liste ili još jasnije rečeno, čak ispred svjetske zvijezde Justina Biebera!

Vezani članci Pravila igre Ivan iz Pravila igre zaželio opasnu želju, ostali dečki mu poručili da pripazi što si želi Vesna Pisarović Pogledajte kako su naše zvijezde stvorile čarobnu atmosferu koncerta "Želim život"

Među hrvatskim izvođačima na spomenutoj listi svoje je mjesto našao još samo Petar Grašo.

"Vjerovali smo u ovu pjesmu i spot, ali ovaj je rezultat ipak iznad naših očekivanja", oduševljeni su dečki iz benda te dodaju: "ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nema naše drage publike i kolega. Hvala svima od srca, na svakoj pohvali, dijeljenju i podršci na društvenim mrežama!"

Upravo na društvenim mrežama njihovi su pratitelji, ali i ostali slušatelji i ljubitelji glazbe u nekoliko dana ostavili nekoliko tisuća komentara i lajkova. Među njima su i njihovi kolege, poznati domaći izvođači Franka Batelić, Žanamari Perčić i Zsa Zsa.

"Dečki dakle šta je ovo????????", komentar je oduševljene Franke na njihov novi spot.

Navedeni videospot, snimljen s Martinom Vuletić, poznatom hrvatskom plesačicom i influencericom te u produkciji Darija Radusina, svi zainteresirani mogu pronaći na poveznici, a sve novosti Pravila Igre doznati na njihovom Instagramu, FaceBooku i Tik-Toku.

Slavi je rekla zbogom prije 20 godina, pa je ljudi na ulici danas više i ne prepoznaju, zaboravili su na nju