"Dečki, što je ovo*"

Pravila Igre sa svojim novim singlom popularniji čak i od svjetske glazbene zvijezde!

Pravila Igre Pravila Igre Mislav Žabarović/PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Pravila Igre - 4 Pravila Igre - 3 Pravila Igre - 2 Pravila Igre - 1 Pravila Igre - 5 +0 Pravila Igre Galerija

Prošla su svega četiri dana od kada su Pravila Igre objavila videospot za novu pjesmu, a njihova je priča odjeknula čitavom regijom.

Pjesma pod nazivom ''U hladnoj sobi'' trenutno se nalazi na visokom petom mjestu YouTube trending liste ili još jasnije rečeno, čak ispred svjetske zvijezde Justina Biebera!

Pogledaj i ovo In Magazin: Tina Hocenski Penezić i Ivan Penezić - 6 umalo nije stigla do oltara Svadba s Djedom Božićnjakom i bez prvog plesa: Otkrivamo detalje neobičnog vjenčanja našeg glazbenika!

Među hrvatskim izvođačima na spomenutoj listi svoje je mjesto našao još samo Petar Grašo.

"Vjerovali smo u ovu pjesmu i spot, ali ovaj je rezultat ipak iznad naših očekivanja", oduševljeni su dečki iz benda te dodaju: "ništa od ovoga ne bi bilo moguće da nema naše drage publike i kolega. Hvala svima od srca, na svakoj pohvali, dijeljenju i podršci na društvenim mrežama!"

Upravo na društvenim mrežama njihovi su pratitelji, ali i ostali slušatelji i ljubitelji glazbe u nekoliko dana ostavili nekoliko tisuća komentara i lajkova. Među njima su i njihovi kolege, poznati domaći izvođači Franka Batelić, Žanamari Perčić i Zsa Zsa.

"Dečki dakle šta je ovo????????", komentar je oduševljene Franke na njihov novi spot.

Navedeni videospot, snimljen s Martinom Vuletić, poznatom hrvatskom plesačicom i influencericom te u produkciji Darija Radusina, svi zainteresirani mogu pronaći na poveznici, a sve novosti Pravila Igre doznati na njihovom Instagramu, FaceBooku i Tik-Toku.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene