Pravila Igre novim singloml 'Na tvojim usnama' obilježiti će ovo ljeto, a spot za pjesmu snimili su bez kaskadera.


Glazbeno društvo iz Pravila Igre osim što odlično svira i pjeva, što su nam već dokazali, odlučilo je pokazati svoje drugo, razigranije i hrabrije lice.

Njihova posljednja uspješnica, aktualni singl 'Na tvojim usnama' koji će obilježiti ovo ljeto, dobio je svoj video izdanje. Dečki su se razigrali i u četiri minute spota odlučili pokazati što su im hobiji, kao i na što su sve spremni za jednom dozom adrenalina.

Pravila igre (Foto: PR)

Spot za pjesmu 'Na tvojim usnama' sniman je proteklih dana na Jadranu, a adrenalinom nabijenu jurnjavu kopnom, morem i zrakom ovoga puta je zabilježio mladi talentirani redatelj Dario Lepoglavec sa kojim smo već ranije surađivali, ističe ekipa iz Pravila Igre.

'Snimanje je bilo daleko od bezazlenog. Nismo koristili nikakve specijalne efekte, gotovo sve smo snimili sami i upuštali se u poteze, gdje smo u nekima čak i riskirali život. Skakanje bungee jumpinga, luda vožnja jet skijem, skakanje sa visokih grebena, brza vožnja gliserom, ludorije na motoru samo su dio stvari koje smo ukomponirali u naš ljetni spot.'

Pravila igre (Foto: PR)

Sve te avanture nisu prošle, nasreću bez lakših posljedice, 'Bilo je između ostalog, iščašenih zglobova, natučenih rebara, ozlijeđene kičme, sunčevih opeklina i odlazaka na hitnu usred snimanja. Ali, jednoglasno kažemo, u potpunosti: Isplatilo se!'

'Kako je to izgledalo i što smo sve uspjeli izmisliti, pogledajte u spotu za pjesmu 'Na tvojim usnama', poručuje ekipa iz Pravila Igre.

Novi singl došao je podsjetimo iz autorske radionice bračnog para Buljan, Sonja Buljan je zaslužna za tekst, Miro Buljan potpisuje glazbu i produkciju, dok je zajedno s Pravilima Igre napravio aranžman.