Pravila igre

Inboksi su im zatrpani porukama, dobivaju bračne ponude, a sada su se upustili u dosad neviđenu avanturu

Pravila Igre - 2 Pravila Igre - 2 Mislav Žabarović/PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pravila Igre - 1 Pravila Igre - 2 Pravila Igre - 3 Pravila Igre - 5 +0 Pravila Igre - 4 Galerija

Pravila igra snimila su spot za svoj novi singl "U hladnoj sobi" kojim najavljuju jedno novo putovanje i avantura,kako za bend, tako i za sve vjerne obožavatelje.

Nakon posebno izazovnog perioda za mnoge glazbenike tijekom pandemije, pa tako i grupu Pravila Igre, članovi ovog benda krenuli su u sasvim novu avanturu i poglavlje svoje karijere. Nakon niza uspješnica i nagrada unatrag godinu dana, odlučili su se na putovanje, i to ono posebno – prema regionalnoj glazbenoj sceni. Na tom putovanju doživjeli su, ni više ni manje, avionsku nesreću redatelja Darija Radusina.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tina Hocenski Penezić i Ivan Penezić - 6 umalo nije stigla do oltara Svadba s Djedom Božićnjakom i bez prvog plesa: Otkrivamo detalje neobičnog vjenčanja našeg glazbenika!

Kako je bilo na snimanju jedinstvenog spota, kako je bilo surađivati s popularno Martinom Vuletić, ali i zašto je baš pravo vrijeme za proboj na regionalnu scenu, otkrio nam je bubnjar benda Goran Belošević.

"Od samih početaka naše karijere fokusirani smo na regiju jer smatramo da naš glazbeni izričaj ima publike u susjednim nam državama. Obožavatelji su fenomenalni i svaki naš potez vjerno prate što je znak da smo na pravom putu. Kako ovom pjesmom najavljujemo jedna nova, zrelija i mrvicu ozbiljnija Pravila Igre, smatramo da je došlo vrijeme za dodatan proboj na regionalnu scenu", objasnio je Goran.

Od službene radijske premijere njihova novog singla "U hladnoj sobi" 9. listopada, slušatelji imaju priliku čuti neka drugačija i zrelija Pravila Igre kojom bend okreće novu stranicu u svojoj karijeri. Upravo ovoj pjesmi pridružen je novi videospot koji na metaforički način, i uz pomoć najsuvremenije filmske tehnologije prikazuje stihove pjesme poznatih autora Sonje i Mire Buljana. "Kada ljubav u ponor pada“, zapisano je u stihovima ovog obećavajućeg hita, i upravo je pad aviona u novome spotu Pravila Igre simbolično popratio ovu priču.

"Ideja i kompletna realizacija ovog filmskog spota djelo je našeg redatelja Daria Radusina. Po prvi puta smo se prepustili u ruke profesionalong tima bez nekih naših prijedloga i sugestija. Kako smo mi kao glazbenici u svojim glavama imali totalno drugačiju viziju, presretni smo što smo imali sreću da sudjelujemo na jednom ovakvom projektu. Sve pohvale za cijeli tim", izjavio je Goran.

Snimanje će još dugo pamtiti, jer bio je to za sve njih poseban doživljaj i iskustvo.

"Oduvijek smo imali želju glumiti u nekom filmu tako da nam je sada ta želja djelomično ispunjena. Moramo priznati da je bilo užitak snimati kao nikad do sada. Posebno su nam dragi komentari naših fanova na društvenim mrežama koji su bili uvjereni da snimamo neki hollywoodski blockbuster", priznao je Goran.

Videospot posebnim čini i sasvim nova i uspješna suradnja s Martinom Vuletić, poznatom hrvatskom plesačicom i influencericom koja je plesala uz brojne poznate izvođače na njihovim koncertima, za svoju turneju angažirala ju je i Severina, a nosi i titulu jedne od najljepših Hrvatica.

"Osim što je vrhunska plesačica, Martina Vuletić svakako ima potencijala i u glumi. Veliki je profesionalac pa je sve prošlo brzo i elegantno. Veselimo se novim suradnjama u budućnosti a možda i nekom plesnom nastupu u sklopu naše buduće koncertne turneje", zaključio je Goran i pohvalio Martinu.

Kao što je već spomenuo, nova pjesma označava i neko novo razdoblje Pravila igre: "Vjerujemo da je pjesma "U hladnoj sobi" jedna od najboljih pjesama Mire Buljana u njegovoj karijeri. Ako uzmemo u obzir da je napisao neke od najveće hitove u regiji, neopisivo smo sretni da smo baš mi dobili priliku snimiti pjesmu "U hladnoj sobi". Pjesma je snažna, emotivna i od njezine radijske premijere smo primili veliki broj pozitivnih komentara slušatelja i glazbenih kolega. Što se tiče videospota, bilo je to jedno nezaboravno iskustvo jer smo po prvi puta snimali na pravom filmskom setu kao i koristili najsuvremeniju filmsku tehnologiju. Uživali smo u svakom trenutku te željno iščekujemo reakciju publike. Ovu priču, s ovom pjesmom, sigurno ćemo pamtiti zauvijek, a nadamo se da će ostati zapamćena i među našom dragom publikom“.

Njihova publika, osim najnovijeg video uratka na poveznici, dobit će priliku pogledati i nadolazeći virtualni koncert koji grupa Pravila Igre priprema do kraja ove godine. Zbog nezapamćenih okolnosti koje su ponajviše potresle glazbenu i izvođačku scenu, članovi benda nisu željeli razočarati svoje vjerne pratitelje. Više o koncertu, najavili su, moći ćete uskoro doznati na njihovim društvenim mrežama.

Pravila igre su jedan od najuspješnijih domaćih boy bendova i ima hrpu obožavateljica. Goran nam je otkrio kakva iskustava imaju s njima, jesu li im inboksi zatrpani porukama, prilaze li im često na ulici?

"Teško nam je reći jesmo li “boy bend” jer nekako po toj definiciji svi članovi benda pjevaju, ali mi volimo taj epitet jer je većina boy bendova u svijetu imala velike i zavidne glazbene karijere. Kako su naši fanovi pretežno pripadnice lijepšeg spola, moramo priznati da svakodnevno dobivamo preko 30-tak poruka u inbokse. Uglavnom su to lijepe poruke podrške ali nađe se tu i tamo koja ponuda za ženidbu, hehe. Neugodnih iskustava na sreću nije bilo jer se možemo pohvaliti da imamo najbolju publiku na svijetu. Još jednom im od srca hvala što su uz nas jer su oni naša najveća podrška", poručio je Goran za kraj u ime cijelog benda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene