Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovaj Porin bit će nešto drugačiji od ostalih.


Svečanu dodjelu Porina, koja se održava u do sad najvećoj dvorani 6.ožujka, splitskoj Spaladium Areni, vodit će pjevačica benda Lollobrigida Ida Prester, glumci Nikša Kušelj i Ana Gruica te televizijski voditelj i komičar Mario Petreković.

Goran Bregović dobitnik je Porina za posebna dostignuća u glazbi

Vezani članci Ida Prester Što sve napraviti da se popravi ljubavni kvar, saznajte u novoj pjesmi Ide Prester Ana Gruica Ana Gruica oštro: "U Splitu se ne poštuje ni Kukoč, ni Rađa, ni Ivanišević, ni Đikić, poznato je diljem svijeta"

Dovođenje Porina u Dalmaciju posebno je razveselilo Splićanku Anu Gruicu te Dubrovčanina Nikšu Kušelja, koji osim što glumi, dobro i pjeva, pa je zato bio idealan kandidat za vođenje ovakve svečanosti. Kušelj kaže kako je već imao nekoliko voditeljskih angažmana, no ovo je prvi put da radi na ovako velikom projektu. I njegova kolegica Ana Gruica počaščena je što će biti dio ove glazbene manifestacije. Posebno je veseli što će joj partner biti Mario Petreković koji je, dodaje Ana, uz ostale kolege, garancija za dobru zabavu. Četvero voditelja već se priprema za nadolazeću dodjelu glazbene nagrade iščitavajući scenarij, a uskoro im kreću i probe za finalnu svečanost.

U Areni, gdje se očekuje pravi glazbeno - scenski spektakl s do sad nikad viđenom raskošnom pozornicom, uživo će nastupiti neka od najvećih imena hrvatske scene poput Psihomodo Popa, Urban&4, Saše Antića, Jacquesa Houdeka, Marijana Bana, Massima, Detoura, klape Sagena, Bang Banga, Vatre, Gatuza, Sare Renar, Ivane Kindl, Pavela i drugih.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook