Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vrhunski izvođači, bogat i raznovrstan program jamče da će ovogodišnje Porcijunkulovo bit najbolje dosad.


Vrhunski izvođači, bogat i raznovrstan program jamče da će ovogodišnje Porcijunkulovo bit najbolje dosad.

Vezani članci Slika nije dostupna PARNI VALJAK Nastupom zapalio Porcijunkulovo Slika nije dostupna Posjetili smo 52. Porcijunkulovo

Poznata manifestacija će trajati šest dana, od 29. srpnja do 3. kolovoza 2016. godine, a koncerti koji će se održati na glavnoj pozornici na Trgu Republike nude poznata imena, renomirane estradne izvođače: Parni Valjak, Jelenu Rozgu, klapu Kambi, Mladena Grdovića, Bajagu i klapu Kampanel.
Ove je godine interes za sudjelovanje na Porcijunkulovu izuzetan, te su mjesec dana ranije imali prijavljenih 250 izlagača, a razvili su i posebne mobilne aplikacije pomoću kojih će posjetitelji moći vidjeti što se u pojedinom trenutku na nekoj od pozornica događa.

Ni ove godine neće nedostajati radionica starih zanata, prezentacije streličarstva, oldtimer susreta i još mnogo toga. Posebna se pažnja posvećuje najmlađima, te će se tako održavati kreativne radionice za djecu vezane uz mnoge prigodne teme.

Prošle se godine Porcijunkulovo moglo pohvaliti s preko 200.000 posjetitelja i više od 200 izlagača, a ove se godine očekuje još više.

Ispred Zgrade sindikata biti će postavljeno starinsko međimursko dvorišće i mini fontana koja će zasigurno nekima od poslužiti i kao pravo malo osvježenje i spas od visokih temperatura.
Naravno, kišobrani će ponovno biti postavljeni iznad glavne čakovečke ulice, a Ulica kišobrana postala je svojevrsni znak prepoznatljivosti i lijepa tradicija ove manifestacije.