premijera spota

Polaridi novim singlom "Ne budi me" sve bliže albumu prvijencu, objavili su i zanimljivi video-spot

Polaridi Polaridi Foto: PR

Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema glazbi i stvaranju prije dvije godine su pretočili u prvu pjesmu, a sada su objavili novi singl te najavili album prvijenac.

Polaridi su nastali početkom 2020. godine kada su Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema glazbi i stvaranju, pretočili u prvu pjesmu. Tada počinje njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je dosada iznjedrilo četiri singla „Kad si tu“, „Hej bejbe“, „Kratki pogledi“ i „Soba“. Videospot za pjesmu „Soba“ kojeg je animirala Laura Martinović ušao je u službeno natjecanje hrvatskog filma na Animafestu.

Pogledaj i ovo showbuzz premijera spota Novi singl kantautorice Erne ima jednostavan fokus - na izvedbi jednog intimnog “komadića duše“

„Demo za pjesmu „Ne budi me“ dugo je stajao „u ladici“ i skupljao prašinu. Sven i ja smo stalno odgađali završetak pjesme, ali došlo je vrijeme i za to. Nadamo se da je ona korak prema dovršetku albuma“ – govori nam Višeslav.
Tekst i glazbu potpisuje Višeslav Šošić, koji je ujedno i vokal i gitarist, dok je Sven Pavlović pjesmu producirao i odsvirao električne gitare, bas, samplere i synth. Pjesmu je svojim ritmovima upotpunio Viktor Krasnić (Šumski). Singl „Ne budi me“ sniman je u tonskom studiju Sunday Studios, a miks i mastering potpisuje Jelenko Hodak, Studio Green Hill.

Spot je snimao, režirao i montirao Dinko Šimac (Beyond Pines Films) koji je uz produkcijski dio Romane Pavliše napravio jako zanimljiv i oku primamljiv video.

„Dinku smo prepustili sve, a on je smislio cijelu priču. Imao je slobodne ruke, a rezultat nas je ugodno iznenadio! Cijela ekipa je napravila vrhunski posao. Uvijek je zanimljivo vidjeti kako netko drugi interpretira naše pjesme“.

Svojim ulogama ovaj spot su začinili Željko Hajsok, Maša, Nora i Zita Kukec, Alen Senjan i Marko Benjak.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Eggert (Foto: Profimedia) Nicole Eggert (Foto: Profimedia) Nicole Eggert (Foto: AFP) Nicole Eggert (Foto: AFP) +0 Nicole Eggert (Foto: AFP) Nekad i sad Ova zanosna plavuša 90-ih je bila tiha patnja muškaraca, a danas ju je bome teško prepoznati!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Perrie Edwards i Zayn Malik (Foto: Instagram) Perrie Edwards i Zayn Malik (Foto: Instagram) +0 Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Celebrity Poslije prekida s poznatom manekenkom miljenik žena novu ljubav je odlučio potražiti na pomalo čudnom mjestu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene