Pogledajte spot za pjesmu Marka Tolje "Ova ljubav" koji je savršeno upotpunio ovu glazbenu priču.

Galerija Marko Tolja - Ova ljubav - 1 Marko Tolja - Ova ljubav - 2 Marko Tolja - Ova ljubav - 3 +10 Marko Tolja - Ova ljubav - 4

Dirljiva balada "Ova ljubav" Marka Tolje s kojom su se mnogi poistovjetili već na prvo slušanje, sada je dobila i videospot koji jednostavno očarava.

Vezani članci Vlaho Arbulić Isklesani mačo frajeri kao brižni očevi: Tko su poznati, a najšarmantniji domaći tate? Brad Pitt i George Clooney - 7 Zvjezdana prijateljstva, saznajte tko je nerazdvojan već više od 20 godina?

"Uvijek pišem o situacijama koje sam proživio ili koje je proživio netko meni blizak. Ovo je upravo takva priča. Poznanik, koji se netom oženio za ljubav svog života, bio je primoran otići u inozemstvo trbuhom za kruhom. Ostaviti obitelj na neki dulji period. Nevjerojatno me pogodila njegova priča i tako je nastala 'Ova ljubav'. Još od samih početaka pisanja mi je bila nekako posebna, a i prve reakcije publike su nevjerojatno pozitivne. Možda zato što je svatko od nas imao takvu priču u svojoj blizini ili ju je i sam nažalost proživio. Ali to je i pjesma o nadi i pozitivi. Jer prava ljubav će pretrpjeti i najteže udarce i kako i stih kaže: 'Ova ljubav ima snage da i vrijeme porazi!' ", ispričao je Marko.

Neodoljivi videospot koji je upotpunio ovu glazbenu priču potpisuje Lumiere Production, a glavne uloge odigrali su talentirani glumci Deni Sanković i Marina Musulin.

Glazbu i tekst pjesme "Ova ljubav" potpisuje Marko Tolja, a aranžman Ivo Popeskić.

"Ova ljubav" dostupna je na svim streaming servisima.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju