morate ga pogledati

Dirljiva balada "Ova ljubav" Marka Tolje dobila je i očaravajući videospot!

Marko Tolja - Ova ljubav Marko Tolja - Ova ljubav PR 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Tolja - Ova ljubav - 1 Marko Tolja - Ova ljubav - 2 Marko Tolja - Ova ljubav - 3 Marko Tolja - Ova ljubav - 4 Marko Tolja - Ova ljubav - 5 Marko Tolja - Ova ljubav - 6 Marko Tolja - Ova ljubav - 7 Marko Tolja - Ova ljubav - 8 Marko Tolja - Ova ljubav - 9 Marko Tolja - Ova ljubav - 10 +3 Marko Tolja - Ova ljubav - 11 Galerija

Pogledajte spot za pjesmu Marka Tolje "Ova ljubav" koji je savršeno upotpunio ovu glazbenu priču.

Dirljiva balada "Ova ljubav" Marka Tolje s kojom su se mnogi poistovjetili već na prvo slušanje, sada je dobila i videospot koji jednostavno očarava.

Pogledaj i ovo Marko Tolja - 2 Jedna stvar ostala je ista Omiljeni domaći pjevač prije 15 godina izgledao je poput tinejdžera, a danas je ponosni otac dvojice sinova

"Uvijek pišem o situacijama koje sam proživio ili koje je proživio netko meni blizak. Ovo je upravo takva priča. Poznanik, koji se netom oženio za ljubav svog života, bio je primoran otići u inozemstvo trbuhom za kruhom. Ostaviti obitelj na neki dulji period. Nevjerojatno me pogodila njegova priča i tako je nastala 'Ova ljubav'. Još od samih početaka pisanja mi je bila nekako posebna, a i prve reakcije publike su nevjerojatno pozitivne. Možda zato što je svatko od nas imao takvu priču u svojoj blizini ili ju je i sam nažalost proživio. Ali to je i pjesma o nadi i pozitivi. Jer prava ljubav će pretrpjeti i najteže udarce i kako i stih kaže: 'Ova ljubav ima snage da i vrijeme porazi!' ", ispričao je Marko.

Neodoljivi videospot koji je upotpunio ovu glazbenu priču potpisuje Lumiere Production, a glavne uloge odigrali su talentirani glumci Deni Sanković i Marina Musulin.

Glazbu i tekst pjesme "Ova ljubav" potpisuje Marko Tolja, a aranžman Ivo Popeskić.

"Ova ljubav" dostupna je na svim streaming servisima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene