Drugi fašnički vikend počinje danas od 18 sati programom na središnjem gradskom trgu. Ovaj put je bonus da ne trebamo slušati vremenske prognoze, jer je trg natkriven.


Program kreće s fašničkom muzikom u 18 sati, u 18 i 30 dolaze se predstaviti gostujuće fašničke grupe iz slovenske Dobove i njihov mariachi sastav La Paloma.

'Opća opasnost' u Samoboru!

Vezani članci Slika nije dostupna Hoćete li ih prepoznati? Slika nije dostupna Subotnja ludnica na fašničkim ulicama

Bit će tu i maskirani gosti iz Makarske i Župe Dubrovačke, koje će raširenih ruku na središnjoj pozornici dočekati naši Princ Fašnik, Sraka, Sudec i Fiškal.

U 19 i 30 sati počinje revija i izbor fašničkih maski, a potom slijedi glazbeni dio programa uz F5 (bivši Fali 5) u 20 sati, dok u Halternativnom dijelu programa nastupaju Cherkezi United od 21 sati i 30 minuta. U fašničkom šatoru večeras nastupa Opća opasnost i grupa Black and White.

Podsjećamo da će zbog održavanja fašničkog programa danas biti zatvoren promet centrom Samobora od 17 do 24 sata. Konkretno, zatvaraju se Trg kralja Tomislava, Ulica Ferde Livadića, Šmidhenova od Trga do Obrtničke ulice, Perkovčeva ulica od Trga do raskrižja s Langovom, Ulica sv. Ane od Trga do Ulice Franza Liszta, Jurjevska od Ulice sv. Ane do Lisztove te Milakovićeva i Kleščićeva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook