bravo!

Pobjednik 68. Zagrebačkog festivala je Matija Cvek i njegove "Ptice“: Emotivnom izvedbom gotovo jednoglasno osvojio žiri

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma "Ptice" Matije Cveka mjesecima ne silazi s ljestvica najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a sinoć je dobila još jedno priznanje na 68. Zagrebačkom festivalu.

Emotivnom izvedbom pjesme "Ptice“, sinoć je na Zagrebačkom festivalu gotovo jednoglasno osvojio žiri i premoćno odnio pobjedu Matija Cvek.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović i Matija Cvek - 1 Opasna kolegica! Mariju Šerifović snimili u trenutku kad je Matiju Cveka primila za stražnjicu dok su pjevali, video tog trenutka hit je na TikToku!

Pjesma je to koja mjesecima ne silazi s ljestvica najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a sinoć je dobila još jedno priznanje.

"Još sam uvijek u nevjerici. Osjećaj na stageu bio je fenomenalan, organizacija Zagrebačkog festivala bila je vrhunska i cjelokupna atmosfera zadnja tri dana na probama je bila isključivo vesela. Alan Dović i ja preponosni smo na pobjedu, zahvalni žiriju i zahvalni publici koja posljednja tri mjeseca voli ovu pjesmu", rekao je Matija Cvek, a nagradu mu je uručio Željko Bebek. 

Žiri Zagrebačkog festivala činili su Uršula Tolj, Željko Bebek, Ivan Dečak, Zvjezdan Jurcola te umjetnički direktor festivala, Branimir Mihaljević.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene