Pjesma "Ptice" Matije Cveka mjesecima ne silazi s ljestvica najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a sinoć je dobila još jedno priznanje na 68. Zagrebačkom festivalu.

Galerija


Emotivnom izvedbom pjesme "Ptice“, sinoć je na Zagrebačkom festivalu gotovo jednoglasno osvojio žiri i premoćno odnio pobjedu Matija Cvek.

Vezani članci Matija Cvek, Nika Turković Mnogi kažu da su najsimpatičniji par naše estrade, a pjevač nam je otkrio i pokoji detalj dugogodišnje veze s kolegicom Alfi Kabiljo Alfi Kabiljo je prvi dobitnik posebnog priznanja Zagrebačkog festivala, 60 godina od autorskog debija

Pjesma je to koja mjesecima ne silazi s ljestvica najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, a sinoć je dobila još jedno priznanje.

"Još sam uvijek u nevjerici. Osjećaj na stageu bio je fenomenalan, organizacija Zagrebačkog festivala bila je vrhunska i cjelokupna atmosfera zadnja tri dana na probama je bila isključivo vesela. Alan Dović i ja preponosni smo na pobjedu, zahvalni žiriju i zahvalni publici koja posljednja tri mjeseca voli ovu pjesmu", rekao je Matija Cvek, a nagradu mu je uručio Željko Bebek. 

Žiri Zagrebačkog festivala činili su Uršula Tolj, Željko Bebek, Ivan Dečak, Zvjezdan Jurcola te umjetnički direktor festivala, Branimir Mihaljević.