PlayOne ovih dana najavljuje novi video spot i svoj novi samostalni singl.


Producentski duo PlayOne (Darko Juranović "D'Knock" & DJ Fresh Jay), koji je nedavno zauzeo prvo mjesto svjetske top liste Traxsource Electro House Top 100 te još dugo vremena nakon toga bio među prvih 10 sa svojim remiksom pjesme "We Can Heal", ovih dana najavljuje novi video spot i svoj novi samostalni singl.

Vezani članci Slika nije dostupna Playone najavljuje žestoke nastupe u Zadru i Splitu - Pogledajte video! Slika nije dostupna Hrvatski Dj dvojac bilježi velike uspjehe u svijetu

Budući da je u tijeku njihova koncertna turneja, u sklopu koje su dosad poharali nekoliko velikih hrvatskih klubova, D'Knock i DJ Fresh Jay odlučili su kadrove sa svojih partyja iskoristiti za novi video spot za pjesmu "Can I Get Some Love", u produkciji Studija 25 te na taj način predstaviti i promovirati hrvatsku klupsku scenu u svijetu.

Hrvatski Dj dvojac bilježi velike uspjehe u svijetu

Samo audio verzija singla je u vrlo kratkom roku ostvarila oko 255.000 pogleda na YouTubeu te zavidan broj preslušavanja na njihovim službenim label i privatnim linkovima.

Ovu subotu, 25.01. PlayOne snima završne kadrove video spota u šibenskom noćnom klubu "Inside", gdje će održati svoj novi koncert, na kojem će i ovaj put prevladavati zvukovi vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima. Za warm up i dodatnu atmosferu tog nastupa, pobrinut će se DJ Johnny I. i DJ Soundlab.

Nakon Šibenika, PlayOne nastavlja s koncertima po regiji, a uskoro planiraju nastupati i s legendama house glazbe na aktualnoj koncertnoj promociji svjetskog humanitarnog projekta „We Can Heal“, iza kojeg stoji njihova dugogodišnja suradnica Barbara Tucker te ostali sudionici, kao što su Frankie Knuckles, DJ Spen, David Morales, i dr.

Da PlayOne ništa ne prepušta slučaju, dokazuje i činjenica da uskoro planira objaviti i novi samostalni singl na kojem trenutno rade. Na pitanje, što nam ovaj put pripremaju, D'Knock i DJ Fresh Jay zagonetno odgovaraju: "Novo iznenađenje!"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook