Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Playground NYE Croatia festival gotovo rasprodao svoje VIP kapacitete


Sve nam je bliži najveći tulum u gradu a VIP ulaznica gotovo da više i nema. Kako doznajemo od organizatora ostalo je još svega nekoliko VIP stolova stoga ukoliko planirate dočekati Novu godinu u VIP-u požurite sa svojim rezervacijama. Rezervacije je moguće obaviti telefonski te se iste čuvaju 48H, nakon toga iste je potrebno potvrditi kupnjom ulaznice ili se pak automatski otkazuju.

Vezani članci Slika nije dostupna Zagreb priča engleski - pripreme za NYE Croatia u punom jeku! Slika nije dostupna Grupni popusti na ulaznice za NYE Croatia Festival

Uz VIP ulaznice koje ipak omogućuju i dodatnu uslugu hrane i pića, regularne ulaznice dobile su vrijednost više. Naime, sve kupce regularnih karata sponzor Via tours nagrađuju sa 3 GRATIS pića po izboru. Kod preuzimanja narukvica za event na ulazu svatko će dobiti 3 kupona koja se mogu kasnije zamijeniti za piće prema vlastitome ukusu.

Vodimo vas na Playground NYE Croatia Festival - Imamo i prve dobitnike

Tako sada i za regularne ulaznice dobivate više a uključuju:
✔ Upad na festival na main i re:forma! stage
✔ Pjenušac u ponoć
✔ 3 GRATIS pića po izboru

Ulaznice su dostupne na svim Entrio prodajnim mjestima ili pak online na stranici organizatora. Organizatori toplo preporučaju da pratite njihovu Facebook stranicu oko svih novosti vezanih za event.

Main više za ljubitelje komercijalne glazbe te Re:forma! stage za ljubitelje deep i tech house glazbe!
Pošto se event sastoji od 2 potpuno odvojena floora na sam doček Nove godine main floor biti više orijentiran na EDM i komercijalnu vrstu glazbe dok će Re:forma! stage biti orijentirana više na publiku koja preferira ritmove deep i tech house glazbe. Za reprizu na main flooru nastupa Toolroom takeover koji je poznat po svojim deep house izvođačima dok će re:forma! taj dan biti više orijentirana na fanky house ritmove. Ukoliko netko još nije upoznat headlineri eventa su Thomas Gold i Mark Knight dok će uz njih gostovati još dodatnih 20 stranih i domaćih imena. Uz to, na festivalu gostuju i programi Re:forma!, Tranceport te Astralis.

Sa ulaznicama moći ćete posjetiti oba floora a sa širokom lepezom izvođača sigurno ćete pronaći nešto za sebe. Uz same DJ-e organizatori garantiraju ogromnu produkciju te performere koji će svakako pomoći da ovaj doček ostane svima u pamćenju kao najbolja novogodišnja noć do sada.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook