Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Luce predstavila je još jedan u nizu uspješnih singlova s hvaljenog EP-ja 'U bojama'. Ovoga puta se radi spotu za pjesmu 'Dogodila se dosada'.


Luce predstavlja novi singl 'Dogodila se dosada' koji se nalazi na njezinom vrlo hvaljenom EP-ju 'U bojama'. Za isti je snimljen i video spot u režiji perspektivne Eme Giunio koja je uz pomoć Jana Mihaljevića i Marina Maršića izvrsno zaokružila naglasak na elementu vremena koje je bilo i završilo te retrospekciju istoga.

Vezani članci Tonka (FOTO: Sven Stefanović) Nove super pjesme neponovljive Tonke! Ona je jednostavno drugačija Slika nije dostupna Luce predstavlja novi singl: Intimna i emotivna atmosfera gorko-slatkih sjećanja u pjesmi "Otkucaji"

'Spot za ovu pjesmu nije tipična ljubavna priča jednog para koja bi se možda očekivala obzirom na tematiku pjesme', rekla je Luce o novom video uratku. Pjesmu je napisao Aljoša Šerić, inače autor čiji glazbeni opus Luce iznimno cijeni, a otkrila je i kako je došlo do zajedničke suradnje.

'U jednom razgovoru spontano je došlo do priče ima li neku pjesmu možda koju bih ja pjevala i 'uzela pod svoju'. Poslao mi je pjesmu i zaljubila sam se u nju na prvo slušanje. Mislim da smo svi u životu imali fazu koju pjesma opisuje i da se mnogi mogu prepoznati i poistovjetiti s njom. Ja znam da ja jesam .'