Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pjevačica Luce predstavila je još jedan u nizu uspješnih singlova s hvaljenog EP-ja 'U bojama'. Ovoga puta se radi spotu za pjesmu 'Dogodila se dosada'.


Luce predstavlja novi singl 'Dogodila se dosada' koji se nalazi na njezinom vrlo hvaljenom EP-ju 'U bojama'. Za isti je snimljen i video spot u režiji perspektivne Eme Giunio koja je uz pomoć Jana Mihaljevića i Marina Maršića izvrsno zaokružila naglasak na elementu vremena koje je bilo i završilo te retrospekciju istoga.

Vezani članci Božićne čestitke - 4 Domaće zvijezde poželjele su vam sve najbolje za blagdane: Pogledajte video koji će vas oraspoložiti! Branko Šerić - 7 Brani optuženog za trostruko ubojstvo, a osim po klijentima hrvatski odvjetnik poznat je po stilskim kombinacijama

'Spot za ovu pjesmu nije tipična ljubavna priča jednog para koja bi se možda očekivala obzirom na tematiku pjesme', rekla je Luce o novom video uratku. Pjesmu je napisao Aljoša Šerić, inače autor čiji glazbeni opus Luce iznimno cijeni, a otkrila je i kako je došlo do zajedničke suradnje.

'U jednom razgovoru spontano je došlo do priče ima li neku pjesmu možda koju bih ja pjevala i 'uzela pod svoju'. Poslao mi je pjesmu i zaljubila sam se u nju na prvo slušanje. Mislim da smo svi u životu imali fazu koju pjesma opisuje i da se mnogi mogu prepoznati i poistovjetiti s njom. Ja znam da ja jesam .'