Pavel nam predstavlja jedan posve novi zimski singl.


Iako su na nacionalnoj TOP 40 listi singlova prisutni s čak dvije pjesme, ''Ljubav'' i ''Vrijeme života'', Pavel nam predstavlja i jedan posve novi zimski singl!

Vezani članci Antonia i Aljoša Šerić Ovih pet domaćih parova dijeli život i pozornicu, evo kako planiraju obilježiti Valentinovo ove godine Gentlmans Fair Zagreb Marko Tolja, Pavel, Goran Grgić i brojni drugi posjetili jedinstveni događaj

Riječ je o pjesmi ''Svi moji Božići'' čiji izrazito pjevni refren na prvu ostaje u uhu, a glasovi bračnog para Šerić tvore jednu pravu rapsodiju emocija u svakom slušatelju. Božići u Hrvatskoj nisu bijeli posljednjih nekoliko godina, a što ih usrećuje za Božić te što im nedostaje, poslušajte u novom singlu ''Svi moji Božići''!

"Kako sam zaljubljen u Advent i obožavam sav taj sezonski kič, dugo već planiram napisati božićnu pjesmu i sretan sam da mi je to ovog puta pošlo za rukom, inspiracija je očiti nedostatak snijega oko Božića, pa ovom pjesmom prizivamo pahulje, a ako i ne bude snijega, želimo da bude makar dovoljno hladno da vidimo dah, jer Božić na 15 stupnjeva stvarno nije neka fora." (Aljoša)

Aljoša Šerić i Antonia Matković napisali su glazbu na Aljošine stihove, a pjesmu je aranžirao cijeli bend. Za produkciju su zaslužni Aljoša Šerić i Srđan Sekulović Skansi.