Nezaboravni tulum

I ovo ljeto uživati ćete u glazbenim poslasticama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon 35000 prodanih ulaznica prošle godine, Barrakud festival se u svom trećem i najvećem izdanju vraća na omiljenu hrvatsku party plažu!

Otok Pag će treće ljeto za redom preuzeti energija tisuća mladih hedonista i ljubitelja elektronskog zvuka spremnih na 8 dana i 7 noći života u sinkronizaciji s prirodom i glazbom.

Pogledaj i ovo PR NOVA IMENA FRESH ISLAND FESTIVALA Bivši dečko Kylie Jenner i hit maker Tyga dolazi na Fresh Island Festival

U razdoblju od 09. do 16. kolovoza posjetitelji će plesati pod ravnanjem nekih od najvećih imena techno i house scene kojima je satkan najbogatiji Barrakud line up do sada. Ime koje ga predvodi je ono iskonske njemačke legende techna, zvijezde filma 'Berlin Calling' i čovjeka koji ni nakon više od 17 godina karijere ne silazi s trona najboljih – Paul Kalkbrenner.

Sonus i Barrakud - vaši novi omiljeni festivali

Prvo mjesto line up-a s njime dijeli još jedan majstor koji s karijerom dugom preko 30 godina ne gubi svoj početni entuzijazam, nepobitni je 'showman' uz čije se nastupe vežu brojne legende, a vlasnik je i etabliranog i svjetski priznatog labela Cocoon – Sven Väth. Za vruću atmosferu festivala pobrinut će se i velika imena poput Dubfirea, Ellen Allien, Art Department, Adam Beyera, Maceo Plexa, Guy Gerbera, Mano Le Tougha, Ilario Alicantea i brojnih drugih. Vrsnim imenima pridružit će se i ona dobro znana regionalna – Bonjaski, Damir Hoffman, Miss Sunshine, Lemon, Pete Dux, Toni Juranović, Pille i Vice Vicious, te Tomy Declerque i Aney F.

Talijanski organizatori su ove godine posebnu pozornost usmjerili ka ExYu zemljama te osigurali povoljniju cijenu festivalskih ulaznica za njihove stanovnike. U tijeku je prodaja limitiranog broja 'early bird' ulaznica preko ENTRIO.HR, koje se za stanovnike spomenute regije kreću prema sljedećim cijenama:

Paul Kalkbrenner 12.08. = 235,00kn
Sven Väth 10.08. = 160,00kn
Subota 09.08. + Sven Väth = 220,00kn
Adam Beyer 15.08. = 80,00kn
Maceo Plex 14.08. + Adam Beyer + Virgo Showcase = 250,00kn
Circo Loco + Circo Loco after party 13.08. = 150,00kn


Tjedan vrelog partijanja na Barrakud festivalu pratit će po 15 sati glazbene kulise dnevno, a uz besprijekoran izbor DJ-a i svjetski će se priznati labelovi i klupske večeri poput Cocoona, Circoloco, Ellum Audia te Wisdom of the Glove na kratko preseliti u dobro znane klubove Zrća – Papayu, Kalypso i Aquarius, te okupirati intimnije 'boat' partyje i omiljene 'pool' partije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene