BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken (Foto: PR)
BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken (Foto: PR)

Prema nezavisnom istraživanju, nakon bavljenja sportom, Hrvati svoje vrijeme najradije provode slušajući glazbu. Heineken sa svojim potrošačima dijeli upravo tu strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu!


Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken ove godine dovodi vrhunske glazbene doživljaje ne samo u Split na Ultra Europe glazbeni festival, već u narednih mjesec dana i u ostale dijelove lijepe naše – Zagreb i Rijeku.

Prvi na redu je BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken koji će se održati već ove subote, 17.06. u Zagrebu na jedinstvenoj lokaciji koja je ujedno i jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih zagrebačkih simbola. Party počinje već u 15 sati, a trajati će sve do jutra te garantira spektakularan pogled na Zagreb uz fantastičan zalazak i izlazak sunca.

Tijekom 14 sati programa na 2 različita stage-a, nastupiti će 16 najboljih hrvatskih DJ-a elektroničke glazbe. Yakka, Aldo Morro, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Joe2Shine, Kosta, Radman, VANILLAZ, XO te RNDR, samo su neki od njih.

Heineken poziva sve na ovaj spektakularan provod na jednoj od najboljih open-air lokacija u Zagrebu.