Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema nezavisnom istraživanju, nakon bavljenja sportom, Hrvati svoje vrijeme najradije provode slušajući glazbu. Heineken sa svojim potrošačima dijeli upravo tu strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu!


Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken ove godine dovodi vrhunske glazbene doživljaje ne samo u Split na Ultra Europe glazbeni festival, već u narednih mjesec dana i u ostale dijelove lijepe naše – Zagreb i Rijeku.

Vezani članci PR ULTRA Europe i ove godine oduševio brojne posjetitelje PR HT B2Run ove godine u humanitarnom duhu

Prvi na redu je BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken koji će se održati već ove subote, 17.06. u Zagrebu na jedinstvenoj lokaciji koja je ujedno i jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih zagrebačkih simbola. Party počinje već u 15 sati, a trajati će sve do jutra te garantira spektakularan pogled na Zagreb uz fantastičan zalazak i izlazak sunca.

Tijekom 14 sati programa na 2 različita stage-a, nastupiti će 16 najboljih hrvatskih DJ-a elektroničke glazbe. Yakka, Aldo Morro, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Joe2Shine, Kosta, Radman, VANILLAZ, XO te RNDR, samo su neki od njih.

Heineken poziva sve na ovaj spektakularan provod na jednoj od najboljih open-air lokacija u Zagrebu.