Karlo Bartolec
Karlo Bartolec Foto: PR

Karlo Bartolec na glazbenoj pop sceni djeluje već tri godine, a ovog petka imat će svoj prvi samostalni koncert.


U petak 13.12 u 20:00 na Velesajamu u Glazbenoj kući svoj prvi samostalni Akustični koncert održat će mladi zagrebački pop glazbenik Karlo Bartolec, koji na glazbenoj pop sceni djeluje već 3 godine.

Karlo je rođen 23.07.1993 u Zagrebu. Od malih nogu pokazuje afinitet prema glazbi, te sa svojih 8 godina upisuje glazbenu školu odjel solo pjevanja. Kao mali nastupio je na brojnim glazbenim festivalima. Nedavno je izbacio svoju novu pjesmu pop baladu 'Zauvijek', a govori o osjećajima koji se javljaju uslijed neostvarene ljubavi. Za tekst i glazbu zaslužan je Ivan Zlodi dok za aranžman i produkciju Robi Bobesić i Andrej Lončarić.

Ovoga petka Karlo će održati svoj prvi samostalni koncert u Glazbenoj kuci na Velesajmu. Kako i sam kaže da svoje koncerte ne doživljava kao koncerte već druženje sa svojom publikom,na koju kroz svoje pjesme prenese ono šta osjeća dok je na sceni.

Premijerno će izvesti svoju novu pjesmu ''Zauvijek'' kao i brojne njegove autorske pjesme, dok će na gitari biti njegov kolega Siniša Kelher koji sa mladim glazbenikom uspješnih 3 godine dijeli stage.

Koncert počinje u 20:00, ulaz je slobodan.