"Ljubav jedne žene" naziv je najnovije izložbe cijenjene hrvatska fotografkinje Mare Bratoš.

Galerija Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) +1 Mara Bratoš (Foto: PR)

Nakon izložbe u zagrebačkoj Galeriji Greta i sudjelovanja na velikoj izložbi "11 HT nagrada" u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, izložba Mare Bratoš „Ljubav i život žene“ svečano je otvorena u Galeriji Otok - Art radionica u Dubrovniku.

Vezani članci Goli fotograf (Foto: Instagram/trevorchristensen) - 17 Fotograf se skinuo pred svojim modelima pa snimio njihove reakcije Slika nije dostupna Mara Bratoš postavila izložbu fotografija o nastanku predstave 'Vučjak'

Mara Bratoš od samih početaka svog umjetničkog stvaranja predstavlja se u ciklusima, izlažući obnažene autobiografske portrete, integrirajući i sintetizirajući duhovni, psihološki i fizički aspekt samoostvarenja. Ti njezini radovi introspektivna su vizualizacija pojedinih životnih faza i psihičkih stanja.

Mara Bratoš (Foto: PR) Mara Bratoš (Foto: PR) Foto: PR

Mara Bratoš ovim najnovijim ciklusom, u kojem je sukcesivno bilježila faze svoje trudnoće, pokazuje novu svijest o ženskoj ljepoti koja se mijenja, ali ne blijedi, u različitim fazama života. Dakle, ono što je do jučer bilo skriveno danas se može dijeliti i revidirati u svojoj autentičnoj konotaciji. Čudo životnog stvaranja i privilegija žene da bude glavnim instrumentom prepoznaju dostojanstvo i šarm jedne od najljepših slika koje priroda može stvoriti.

Izložba je otvorena do 13. srpnja. 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju