Doček nove godine

Osvojite ulaznice: Playground NYE CROATIA - Imamo i dobitnike II.kruga

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Promo Party u subotu u klubu DrinX uz deep house i "live saxophone act"!

Nakon sjajnih nastupa vrhunskih glazbenih stručnjaka na bongosima, saksofonu, a protekli vikend i na violini, "Gradska Predigra" u klubu DrinX ide dalje!

Pogledaj i ovo showbuzz Nova godina Zagreb priča engleski - pripreme za NYE Croatia u punom jeku!

Uz program City 4PLAY, u subotu 06. prosinca, na već poznatoj adresi DrinX lokala, Tkalčićeva 10, održat će se i službeni Promo Party za Playground NYE Croatia - dvonevni novogodišnji festival u Boćarskom domu uz Thomasa Golda, Marka Knighta, Toolroom Takeover, Plastik Funk i još 20 stranih i domaćih DJ-a . Najboljim ili najsretnijim gostima, prekrasne će Playgorund hostese pokloniti 4 ulaznice za taj doček. Najbolji stol osvaja ulaznice. Više o događaju možete pogledati ovdje.

Ukoliko želite osvojiti ulaznice za ovaj fantastičan party pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr koja su vam tri najdraža hita Thomasa Golda i zašto želite na NYE, te nam pošaljete svoje kontakt podatke i broj telefona.

Imamo dobitnike II.kruga:

Marko Anić
Jasna Benić
Mislav Slunjski
Mirela Havaić Bijač
Maja Vitez

Imate još jednu priliku osvojiti karte, jer imamo i treći krug dobitnika! Požurite! ;)

Posebni gosti događaja biti će Alen & Adam, sjajan producentski dvojac, poznat po svojim Live Act nastupima, na kojima uz reprodukciju i stvaraju glazbu. Adam je profesionalni glazbenik, profesor klarineta i saksofinist glazbene akademije, koji se bavi i produkcijom, a Alen je producent i DJ, također poznat po imenu Sasskia.

Playground je sve bliži, a karata je sve manje

Njihova sinergija deep/tech housea i zvukova saksofona zvuči fenomenalno, a to su prepoznale i mnoge izdavačke kuće. U svibnju ove godine, njihov je EP prvijenac izdala britanska diskografska kuća Sun Records. Naslovna traka istog EP-a također se pojavljuje na ljetnoj kompilaciji SLiCK Rec. "From Miami to Ibiza". Priča se nastavlja s drugim EP izdanjem, "Sun Day", ovaj put na Soul Shift Music Records.

I Vas će njihov Live Act zasigurno oduševiti, pa se u subotu 06. prosinca uputite u Tkalčićevu 10 i uživajte u ovoj programskoj poslastici kluba DrinX. Po mogućnosti rezervirajte stol i osvojite i ulaznice za Playground NYE Croatia. Za rezervacije i dodatne informacije možete kontaktirati: 095/8441114.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene