Već legendarana brucošijada FER-a, po mnogima ne samo najbolja brucošijada, nego i najbolji tulum u gradu općenito, 8. studenog je ponovo na FER-u!


Osim što simbolizira fakultetsko razdjevičavanje mladih ferovaca ujedno je najveći studentski tulum na ovim prostorima. Najavljujemo vam iskustvo o kojemu ćete pričati još mjesecima -brucošijadu FER-a!

Vezani članci TBF se uoči nastupa u Zagrebu prisjetio nekih anegdota iz 20 godina duge karijere (Foto: Dnevnik.hr) - 4 TBF i Zagreb vole se javno: "Naša je misija ići po svijetu i stvarati prijatelje, tako i u Zagrebu!" PR TBF stiže na YAMMAT.FM: slušajte njihov "Ritmo Floto" na 102.5 MHz!

Osim šarolikog izbora izvođača za glazbene sladokusce, posjetitelji će imati priliku i za opuštanje u najvećem auditoriumu FER-a gdje će se prikazivati projekcije brucošijadnih klasika Kalvarija i The Room, te mnogih drugih remek djela.

sretni dobitnici ulaznica za brucošijadu FER-a su Ivan Pavlović, Filip Babić, Ivana Marciuš i Domagoj Mihalić. Čestitamo!

 

>> TBF na ovogodišnjoj brucošijadi FER-a!

Glavni stage:

TBF
Kawasaki 3P
Postolar Tripper
Krankšvester
Debeli Precjednik
Rolin Humes

Drugi stage:

Kiša Metaka
Muscle Tribe of Daner and Excellence
My Buddy Moose
Fraktura Mozga
Baden Baden
Pullover

Electro Stage:

Yesh (Chew the Fat! Croatia) feat. Remi (Elemental)
Take me Out
YEM

Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete nabaviti u KSET-u, Dirty Old Shopu, glazbenoj knjižari Rockmark, a naredni tjedan i u SC-u. Na dan Brucšijade karte će koštati 75 kuna.
Brucoši FER-a imaju jeftiniju kartu (35 kn), a mogu je nabaviti isključivo u KSET-u.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook