Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Imamo pravu poslasticu za vas! Zašto plaćati upad kad možete ući besplatno?!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci PR Milka ispunjava tri najnježnije želje za svoj 120. rođendan! Slika nije dostupna Chew The Fat! Croatia božićna bass proslava u Malom pogonu Tvornice 20.12.

Preživjeli su lavinu, preživjeli su smak svijeta, počela je Nova godina... vrijem je za odličnu bass glazbenu kombinaciju!

Vaši mjesečni domaćini su Chew The Fat!, ovoga puta u domaćoj 'resident' postavi – Yesh, DMT, MC Tone Tuoro i VJ-polygon - koju su od milja nazvali 'Resident Evil'. Oni su najbolji u tome da su zločesti, a ipak nisu nimalo zli. To će vam dokazati ove subote, 12.siječnja i to u malom pogonu Tvornice kulture.

Upad je ipače 20kn, a onda 30kn iza ponoći. Chew The Fat! ima 2x2 karte za nezaboravnu subotu, sve što vi trebate napraviti jest otkriti s kim bi išli na najbolji party u gradu! Šaljite nam svoje mailove na natjecaj@novatv.hr. Požurite! Dobitnike ćemo objaviti do petka!

>> Zgodne Fanine prijateljice - E to je party na kojem bi rado bili!

Yesh je osnivač poznatog zagrebačkog kolektiva Jabba Crew te već devetu godinu organizator i rezident DJ klupske večeri JabbaTon u sklopu programa KSET-a. Od listopada 2009. započinje i novu klupsku večer, serijal hrvatskog izdanja prestižne londonske klupske večeri Chew the Fat!, a u listopadu 2011. pod svojim aliasom RRRamon! uz kolegu DMT-a pokreće i treću večer imena Black Light posvećenu malo drugačijim glazbenim stilovima. Vodi radijsku emisiju "Night Drive" na RadiJu 808, a od nedavno je i vlasnik etikete JabbaTon Records posvećene izdanjima bass glazbe.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook