28. kolovoza

'One Direction: This is us' stiže u Hrvatsku - Prijavite se, isplatiti se!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Londonu je proteklog tjedna održana premijera filma 'One Direction: This is us', koji u hrvatska kina dolazi već 28. kolovoza.

Radi se o filmu redatelja Morgana Spurlocka koji prati trenutno najpopularniju glazbenu skupinu na svijetu tijekom njihove pripreme za veliku svjetsku turneju koja, osim odličnih 3D koncertnih izvedbi, donosi i pregršt nikad prije viđenih snimaka „iza pozornice“ članova skupine.

Pogledaj i ovo showbuzz Svi u kino Prvi hrvatski 3D film 'Slučajni prolaznik' u kinima. Imamo dobitnike karata!

Na mail natjecaj@novatv.hr pošalji nam dokaz da si baš ti najvjerniji obožavatelj 1D-ja. Dokaži to fotografijom, videom ili na neki svoj drugi originalni način. Fotkaj svoju sobu punu plakata ili snimi video u kojem izvodiš neki njihov hit ili plešeš na njega.

Najkreativniji će osvojiti po 2 ulaznice za film 'One Direction: This is us' u Cineplexx kinima u Zagrebu, Osijeku i Splitu. Na raspolaganju su 5x2 ulaznice. Budite kreativni - isplati se!

Više od dva tjedna kinoulaznice za ovaj glazbeni događaj generacije nalaze u pretprodaji, a do sada – tjedan dana prije početka prikazivanja filma – ih je već prodano nekoliko tisuća. Odličan je to rezultat zbog kojeg je distributer Continental film u dogovoru s kompanijom Sony Pictures odlučio započeti prikazivati film dan ranije – umjesto u četvrtak, film „One Direction: This is Us 3D“ moći će se pogledati u domaćim kinima već od srijede, 28. kolovoza!

Podsjetimo, film „One Direction: This is 3D“ us režirao je Morgan Spurlock (Supersize Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold), a radi se istovremeno o dokumentarnom prikazu i koncertnom spektaklu u kojem će gledatelji saznati sve o podrijetlu petorice članova benda – od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na X-Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha glazbene estrade. Na određeni način film je također i ljubavno pismo svim obožavateljima skupine One Direction. Redatelj Morgan i njegov tim producenata slijede bend u planiranju i organiziranju njihove nadolazeće svjetske turnere i putem pronalaze zanimljive priče.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene